Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Linićeva presica
Povratak na članak

Komunikolozi o Linićevu obraćanju: U nastupu bio kao buldožer

Vjeran stranci – Prikazao se kao borac za socijaldemokratske vrijednosti

Komentari 44

PE
Pelagius
19:14 29.05.2014.

Ma o kojim se socijaldemokratskim vrijednostima može govoriti u hrvatskom SDP?

VL
AD
Administrator
19:58 29.05.2014.

Mislim da je svima jasno da će nakon promijene vlasti pola SDP-a završiti pred istražnim sucima... HDZ ukoliko dođe na vlast, pogotovo s ovim Karamarkom nema šanse da propusti ovakvu priliku i do kraja rasturi SDP i na taj način nanovo prebaci lopticu kriminalne organizacije. Činjenica da je Linić održao press konferenciju (predstavu za Milanovića i javnost) na kojoj zapravo nije ništa konkretno rekao daje tek naslutiti o kojim bi se milijunskim krađama ovdje zapravo moglo raditi. Linić je trebao završiti na ražnju, a ovo je ustvari bila prijetnja Milanoviću da će u slučaju da ga žrtvuje propjevati ne pred istražiteljima, već u javnosti. Ovo je klasičan modus operandi kriminalnih političara umočenih u zabranjeni novac do grla. Pošteni političar neće prijetiti i ucjenjivati javnošću, nego će sve potencijalno kriminalne nedozvoljene radnje prijaviti javnosti, DORHu i policiji. Ovo što rade Milanović i Linić klasično je uzajamno ucjenjivanje. Od poštenja ni P...

VL
Avatar Pista_Lugar
Pista_Lugar
19:13 29.05.2014.

I LOPOV i KRADLJIVAC. To se zaboravilo spomenuti. To što je malo stručniji i prepredeniji od Milanovića, ne znači da je manje opasan. Svi su oni, i pritom mislim na sve u politici, izdajnici! I za njih postoji samo jedno mjesto; zatvor.

VL
TO
torcidaš
20:09 29.05.2014.

Svi pričaju o svađi kao svadili se tko je više usrećio narod, ovdje nije riječ o svađi ovdje je riječ o pljačkidržave od lopova, ovo je udar na nacionalnu siguenost Hrvatske. O lopovluku pričajte a ne o svađi

VL
ST
stefj
20:39 29.05.2014.

Hm, ne znam. Meni cijeli ovaj nastup djeluje poprilično jadno, kao nastup isfrustriranog čovjeka kojem je teško povrijeđen ego. Bezobrazan ko i uvijek, za sve su krivi drugi, ko i uvijek, ukratko - Linić ko i uvijek... Cijeli nastup djeluje kao priprema za zatvor - idem u zatvor, a zatvaraju me politički, ne radi kriminala. Retorika još iz doba Jugoslavije, tamo su svi bili u zatvoru radi politike, nitko nije bio kriminalac... A ovi članci samozvanih stručnjaka za komunikologiju samo pokazuju koliko su te procjene nastupa subjektivne i ideološki obojene, te da to nema nikakve veze sa znanošću. Sanader je bio još bahatiji i bezobrazniji, imao je odgovor na svako pitanje, a njega su isti ovi stručnjaci proglašavali nesigurnim... Kod tih quazi znanosti to je tak, ako su ruke ne vide jednom će se to objasniti kao skrivanje nečega, a drugi puta kao sigurnost, kako analitičaru paše.

VL
GA
gavran
20:42 29.05.2014.

dakle, kad zbrojimo: Segon je dobio 30 milijuna, Milanovic sogorica 20 milijuna....hm. koliko se ja razumijem u matematiku to je 50 milijuna koje nisu trebali dobiti..dakle, svi u remetinec...a i neka jos kazu tko je dobio pare...cak i Sanader moze uciti od njih.

VL
ST
stefj
20:48 29.05.2014.

Zapravo je sasvim svejedno kako je Linić nastupio, sve je to poza. U konačnici će samo biti bitno da li će Uskok raditi svoj posao, te koliko tko ima jake novinare. Ako će se sve ovo dugo povlačiti po novinama, pritisak da se nešto napravi bit će sve veći. No ako Linić završi u zatvoru, onda sve ovo što je izrekao pada u vodu jer će biti očito da sve govori iz osvete te da spasi sebe... Ne znam kako ovo nazvati, može kao sukob komunista i socijaldemokrata, no niti to nije bitnu, jer će sad pod okriljem svađa i novinskih natpisa doći novi porezi, novi nameti, nova zaduženja, više cijene, itd. Opet će privreda i građani platiti interne svađe, uostalom kao i što sada plaćaju nesposobnost vlade i ove presice i plaće i dnevnice i tko zna što još, a sve to plaćaju i jednoj i drugoj strani...

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
21:05 29.05.2014.

Istraga oko Spačve je u tijeku.Nada Čavlović Smiljanec nije željela komentirati jer će svjedočiti pred USKOK-om i DORH-om.Zna Slavko da mu se bliži kraj.Kad je branio Šegona,branio je i svoj kriminal.Kad je branio slučaj Spačva,branio je svoj kriminal.Svi njegovi prijateljielji su tajkuni i bilo bi pošteno da ih naziva poslovnim partnerima.

VL
DO
DonZinico
19:59 29.05.2014.

KOMUNIKOLOZI (Hrvatski) očekuju da političar sat vremena priča i da (diplomatski) apsolutno ništa ne kaže. Zbog PR-ovaca i ODVJETNIKA (po vokaciji - krivog oslobađaju a pravednika osuđuju) se i nalazimo gdje se nalazimo!

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
20:04 29.05.2014.

Gotova karjera i neizvjesna budućnost čeka Linića...završiće tamo gdje mu je i kuma....

VL
FR
Francika
19:15 29.05.2014.

I ja bi bila, ne buldožer, nego dva, u pokušaju da skrenem bujicu koja će se na mene obrušiti. Nije fulano, ali je "zavodljivo".

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
21:08 29.05.2014.

Ovi komunikolozi su kao i piar-ovci poput Kolaričke,izmišljena disciplina za mlaćenje prazne slame.

VL
Avatar felixfelis
felixfelis
20:51 29.05.2014.

Druže Tito! Mi ti se kunemo, da s tvoga puta ne skrenemo, da kad komunisti budemo bogati kapitalisti i tada radnom narodu krasti ćemo!!!

VL
Avatar Hazl113
Hazl113
20:16 29.05.2014.

Pista_Lugar Točno. Svi su političari isti i jedino što im se može desiti je da izgube izbore. Jaka stvar. Neka naprave zakon po kojem će kazneno i krivično odgovarati za svoje postupke, ili ne postupke. Ne znam da li postojii netko u politici koji živi u stanu od 35m2 i ima pony bicikl koji vrijedi 100kn. Ja za takve ne znam.

VL
MA
majeltomoguce
21:52 29.05.2014.

Borac za socijaldemokratske vrijednosti sa tajnim računom u Trstu kako bi dobijao "lovicu sa strane"? Moderni neki SDP, nema što.

VL
SR
Srp
21:08 29.05.2014.

Ovako nesto moze se vidjeti samo na Balkanu, gdje je policija odvjetnistvo, nema suda nema pravde jednostavno cirkus Ovo u demokraciji nema

VL
AN
Anasta
22:50 29.05.2014.

Zasto odavno nije ovako izasao i prijavio sve prljave rabote o kojima govori? Sad kad mu se ljulja stolica, sad prica o svemu. Gdje je bio prije?

VL
KO
Kolokol
21:00 29.05.2014.

nije ni on baš ništa bolji od svog druga Zokija. Rugao se lonac loncu a oba su poderana

VL
Avatar monika.mail123
monika.mail123
21:30 29.05.2014.

"Komunikolozi o Linićevu obraćanju" - koji to komunikolozi? koliko ste ih citirali? samo jednog!

VL
ML
mlado
21:47 29.05.2014.

Spuštamo se još niže. Očigledno da su i jedne i druge 'vodeće' novine zapravo ista stvar. Služe za međusobne obračune. Ovi tekstovi su uistinu ispod svake razine dostojanstva. Primitivna propaganda.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.