Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija hrvatskog vrha na Komšića
Povratak na članak

On nije legitiman sugovornik i govori samo u svoje ime

U nedostatku vizije i sposobnosti za rješavanje problema unutar BiH koristi se neutemeljenom retorikom protiv Hrvatske

Komentari 67

DA
dalibla
14:41 29.09.2019.

zašto se nije reagiralo odmah poslije izbora u Bosni nego sada kad trebaju glasovi iz Bosne?

VL
Avatar Kaladin
Kaladin
14:35 29.09.2019.

Uh. Je oštra! Oštro brašno tip 400. Da si radila svoj posao, ovo gjubre ne bi ni predstavljalo Hrvate u BiH. To ti je jedan veeeeliki minus vanjske politike!

VL
Avatar links
links
15:14 29.09.2019.

Relavantan je samo žiri emisije zvijeze pjevaju. .... ili pokusavajubpjevati

VL
DU
Deleted user
14:57 29.09.2019.

A kao ti si relevantna HR precjednica birana mahom dolascima buseva iz BiH. Micite vise ovog redikula sa scene. Sad lapaca pokazuje i zlobu uvlaceci i politicare iz BiH u svoju kampanju. budes ti opet sekretarica.

VL
IS
istinaizlike
14:34 29.09.2019.

Bez obzira na način, Komšić je izabrani i po svim zakonima legalni član vlasti BiH. Pa i Kolinda je izabrana preglasavanjem stanovnika RH od strane dijaspore i Bosanaca.

VL
Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
14:51 29.09.2019.

Šta je čovjek krivo rekao? Ako na papir napišeš ćaća Plenkovićeva milicija te uhapsi, ako se dereš ZDS nitko te ne dira....

VL
Avatar raco
raco
15:03 29.09.2019.

Sve sto je rekao stoji.

VL
IJ
I ja tebi
16:07 29.09.2019.

Komšića tko je birao nek njemu bude predsjednik ali nikad Hrvatima u BiH.

VL
TR
tramontana
15:55 29.09.2019.

Umisto da se njega operuša, on prosiplje perje, nerelevantno.

VL
DU
Deleted user
15:38 29.09.2019.

Nije relevantan??!! Covjek govori u UN i on nije relevantan???!! Netko drugi ovdje nije relevantan, cini mi se.

VL
KO
kockalone
14:52 29.09.2019.

relevantan je samo onaj koji je iz adezea, dakle covic...

VL
GA
Gastarbeiter2
18:22 29.09.2019.

Ništa Komšić nije pogrešno rekao! A predsjednicu htjeli, ne htjeli ne možemo uzeti zaozbiljno!

VL
KI
kit1772
01:32 30.09.2019.

ne znam o cemu prica jer u svakom narodu ima neki mali dio koji je radikalan i valja gluposti. relevantna je samo vecina a velika vecina hrvata ne negira da se u jasenovcu dogodio zlocin, naprotiv, nego se jos samoo utvrdjuju brojke, uostalom hrvati su jedini koji imaju spomenik zrtvama jednoga logora, mada ih je bilo po citavom balkanu i onda pa i sada 90-ih. sto je paradoksano jer eto za ovo se optuzuju samo oni koji su to priznali ili svoju istoriju ne ignoriraju. npr samo u beogradu je bilo oko 7-8 isti takvih logora a o tome se niti prica niti ko srbima sta zamjera, u isto vrijeme su im cetnici proglaseni antifasistima a ti isti im dugo sjede u skupstini i vladi i imaju mali milion spomenika po srbiji. i to svako ignorise a u isto vrijeme ustase su zakonom zabranjene u hrv moze se na prste nabrojati oni koji ih podrzavaju. a isto tako se ignorisu brojni zlocini pripadnika armije protiv drugih naroda i etnicka ciscenja tih istih. pa i armija je imala svoje logore gdje se svasta desavalo pa on to ne spominje. pa onda mi stvarno nije jasno cemu to sto on govori vodi, nego samo zatezanju odnosa sa hrvatima, sto je paradoksalno jer ih eto on kao zastupa. Komsic je meni bio drag prije jer je ukazivao na korupciju i bio protiv nacionalnih stranaka. sa ovim izborima je pokazao da mu je vlast najvaznije i razocarao me kao covjek, jer je on sada radikalniji od sefa mu izeta a radikali su zadnje sto bosni i balkanu treba. uostalom od radikala nema gradjana

VL
BA
bakulušić
22:14 29.09.2019.

Hrvatski državni i politički vrh ima vrlo efikasan lijek protiv bolesti i zaraze koju šire "komšije" ali i pojedinci i udruge u Hrvatskoj. Taj lijek se zove istina i svatko razuman se čudi čekanju i odugovlačenju upotrebe tog lijeka. Dakle, istina na svjetlo dana pa, kom obojci, kom opanci. Istina i samo istina može pobijediti. Ostalo su floskule.

VL
NE
Nemojtimenimojneme
06:16 30.09.2019.

A i vi mu nepotrebno dajete medijski prostor. Ili ga potpuno ignorirajte ili napišite nešto tipa "drugi predstavnik bošnjaka u Vladi BiH je nešto pričao i svi su ga opet ignorirali..."

VL
BR
Brankko
03:46 30.09.2019.

Nije mi jasno čemu tolika buka. Komšić je govorio o POJEDINCIMA u Hrvatskoj koji nešto zastupaju. I što je to uvredljivo za one koji nisu dio skupa tih "pojedinaca"?!

VL
IL
ilustrator
16:47 29.09.2019.

bravo hrvatska predsjednice.. vlada nije stigla reagirati, još uvijek su joj prioritet parole po trafostanicama u dalmatinskoj zagori

VL
Avatar Dokman
Dokman
15:51 29.09.2019.

Nad Srbima su počinjeni zločini a nad Hrvatima je počinjen genocid. Malo obrće teze, no dobro, istina izlazi na vidjelo...

VL
PA
Prosvijećeni apsolutist 2
15:50 29.09.2019.

Hrvatska se uvijek tesko nosila s janjicarima, ali je ipak opstala, a janjicari su odumrli i danas se svode na ceremonijalne, trbusne plesove s jataganima.

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
15:41 29.09.2019.

Gospodine Komšiću, što vam trebaju ovakve izjave glede Hrvatske? Paradoks je da upravo Ž. Komšić, insistirajući na priključenju teritorijalno cjelovite BiH u NATO i EU integracije, štiti vitalne nacionalne interese RH i sigurnost njenih granica i teritorija. Za razliku od njega, D. Čović bi izgleda dogovorio sa M. Dodikom nekakav deal, po kom bi se stvorili formalno pravni uvjeti moguće uspostave ruskih vojnih baza na puškomet od Zagreba sa "pogledom" na Knin i Jadransku obalu!? A o pogubnosti te politike po BiH da niti ne pričamo. Ne zavaravati se niti podcjenjivati velikosrpsku fašističku politiku (jedini fašizam na europskom tlu nastao nakon II Svj. rata), koja je itekako još uvijek prisutna u politici srbijanskoga državnog i vojnog vrha i u čelnim strukturama svetosavske sekte, koji po ovom pitanju djeluju sinkronizirano. Najveća prepreka ostvarenju njihovih velikosrpskih fašističkih apetita je upravo teritorijalno cjelovita BiH u NATOu i savezništvo Hrvata i Bosanaca po ovom pitanju. Gospodine Komšiću, nastojte održati te odnose dobrim, a ne narušavati ih ovakvim izjavama. Istina se mora ponavljati kako je velikosrpske fašističke laži ne bi nadvladale i ugrozila sigurnost Hrvatske i njenog stanovništva, a isto tako i Hrvata u BiH.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.