Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEUSPJELI JALIJAŠ'
Povratak na članak

Komšić: Milanović je glasno kazao što većina misli

"Opasnijom i zlokobnijom" Komšić vidi Milanovićevu izjavu kako Hrvatska neće ostaviti Hrvate same s Bošnjacima ako se RS odcijepi od BiH

Komentari 76

DU
Deleted user
12:18 26.08.2016.

Bosnjaci bi trebali biti svijesni da nije bilo Hrvata, srbi bi ih sve poklali. Umjesto da su zahvalni i da nam budu vjerni saveznici, oni sa srbima tuguju za jugom.

VL
FI
fiberglas
12:29 26.08.2016.

Komšiću, daj ban rakije!

VL
CR
CROLINDA
12:50 26.08.2016.

Hrvati u BiH su obespravljeni i takva BiH nema budućnosti kao što je nije imala ni Šugoslavija

VL
DU
Deleted user
12:28 26.08.2016.

Samo da upozorim SDP nikada ni na jednim izborima nije dobio večinu daklem Milanovič na svoj bahati i bezbrazn način predstavlja samo članove partije nikako večinu Hrvata

VL
BO
bojuki1
12:35 26.08.2016.

Gori od Milanovića su samo ovi njegovi komentatori plaćenici i likovi poput Jovanovića, Lalovca, Grčića i Opačić koji očito nemaju svjetonazora, obraza, a bogme ni nacionalnost. Daj se ugledajte u ljevičare poput gospođe Rudan, Latina, Kuljiša, Babića itd. To su pravi ljevičari s kojima se u većini ne slažem, ali se barem ne prodaju i mijenjaju stavove zbog jedne osobe koja ima psihičke probleme. Očito je da mediji pokušavaju napaviti neki ideološki košmar, ali koliko vidim u društvu, po fejsu, svakom istinskom ljevičaru se Milanović zgadio, dok ga istinski desničari ismijavaju koliko je jadan. Milanović je očito zaigrao na sve ili ništa, očekuje da ga ljevičari slijepo slijede, a desničare smatra idiotima koje može izmanipulirati i prodati im spin desničarenje, na kraju će se to sve obiti Milanoviću o glavu, završit će kao Sanader.

VL
DE
dernek
13:51 26.08.2016.

Komsic i Milanovic obojica ista mrze sve sto je u vezi hrvata osim kune.

VL
Avatar Jmslbrod
Jmslbrod
11:46 26.08.2016.

U cem je problem Komsicu ?!,sjasite nam sa ledja .

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
13:32 26.08.2016.

Poturica gori od Turčina, stara izreka koja vrijedi za marionetu Komšića koji je uzurpirao prava Hrvata u BiH i u dva mandata se obogatio na hrvatskoj žrtvi. On marioneta stranih interesa se javlja bez imalo srama i dijeli lekcije bilo kome. Mi Hrvati iz Hrvatske smo uz Hrvate BiH osigurali da BiH opstane kao država a međunarodna zajednica je čekala kapitulaciju da prizna stanje na terenu. Da nije bilo snage hrvatskog oružja nikada Komšić ne bi bio nitko i ništa a kamo li član predsjedništva BiH i to poslije lažiranih izbora ili tzv izbornog inženjeringa. Nikakva Bosna, kakvu prave međunarodni plaćenici, nije vrijedna jadnog nokta hrvatskog naroda a kamo li islamistički kalifat koji može značiti samo novi rat.

VL
DM
DM15
12:10 26.08.2016.

Komsicu, opasno je sta ce Hrvatska pomoci svom narodu u Bih ako se RS odcjepi???? A nije opasno sto se RS po svemu sudeci priprema na odcjepljenje??? To ti je ok??

VL
KA
KaNiDora
11:45 26.08.2016.

iskreno, Milanović je rekao sve točno. Ne kužim što Komšiću nije jasno ?

VL
HE
herc7
13:08 26.08.2016.

Sve sto je Milanovic rekao je istna! Sta trebamo se svi pravit ludi I zbunjenii?

VL
Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
13:59 26.08.2016.

I Bosna i Hercegovina ima svoga Komšića. Kak i mi u Vukovaru. Jadni Komšići. Lupetaju!

VL
MA
Marko1337
14:13 26.08.2016.

Pravi slučajni profesionlni antifašista, njemu čak ni Mesić sa svojim ustaškim pjesmama nije ravan,svaka ptica svome jatu leti!

VL
Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
13:36 26.08.2016.

Hrvati iz BiH trebaju svi doći u RH, a Bosnu ostaviti praznu. Muslimani i Srbi su prava kombinacija za budućnost. Nek se onda EU brine o svojim sran*ima. Hrvati su puno puta bili napušeni u bilo kakvoj politiciji spram BiH. Hrvati su jedini glas razuma tamo, ujedno imaju i najbogatije općine, kada odu ta zemlja ode u propast. Srbi i Muslimani su baš prava kombinacija, BiH se smiješi sigurno uspješna budućnost.

VL
Avatar dobry
dobry
13:32 26.08.2016.

Podjelom Bosne , Hrvati u njoj ne bi ništa dobili, OSIM granice velike serbie na 50-tak km od Zagreba. Mislite da bi velikoserbi tu stali!!? Varate se, jer to bi im bio samo korak ka povratku aspiracija prema teritorijama u RH. Mislite da su provokacije od strane zvanične serbske politike u danima obilježavanja "Oluje" slučajne!!? Nisu, jer time oni održavaju mitomanska sjećanja u glavama nadolazećih generacija da se velikoserbske teritorije prostiru i na područjima današnje samostalne države Hrvatske. Dok Bosna postoji, kakva god da je, ona je nepremostiva prepreka širenju velikoserbskoga imperijalizma u pravcu zapada, bliže Hrvatskoj. Isto tako dokle god postoje neovisna Crna Gora i Republika Kosovo.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
18:21 26.08.2016.

E, moj Komsicu... Ako je itko sanjar, onda si to ti a ne oni koji rade na podjeli BiH. Ako nije mogla opstati Jugoslavija, sa onakvom uhodanom i beskrupuloznom masinerijom od drzavnog represivnog aparata, ne vidim tko i sto moze spasiti BiH. Sto to BiH ima a da Jugoslavija nije imala, sto bi je sacuvalo cjelovitom? A ima nesto sto je i Jugoslavija imala, zbog cega se Jugoslavija i raspala... Ima muslimane koji bi se u BiH htjeli ponasati kao Srbi u Jugoslaviji..., i zato ce se i BiH raspasti. Dogovorom ili novim ratom, izbor je muslimanski, ali od BiH kakvom je oni zamisljaju nece biti nista.

VL
SS
S.Savić
14:15 26.08.2016.

Istina - Zoki je rekao ono što je pravo i vjerujem da će i dalje govorit ono što narod želi da ćuje za vrijeme izborne kampanje. Ali on je ono što je i prije bio: neiskren, arogantan, lijen, bahat, neučinkovit,, saboter (antihrvat) i potpuno nesposoban da poboljša gospodarstvo ove njemu SLUĆAJNE republike. Bolje da ode u Kinu sa svojim mentorom Mesićem pa da se druže komunistička braća. pozdrav svima

VL
TW
TWITOIST
12:40 26.08.2016.

Komsicu ,s'kim bi to Milanovic mogao razgovarati u BiH ,koje to cija se u BiH postuje, da nije Izetbegoviceva [24% ], Coviceva [27%] , Dodikova49% ili mozda tvoja [0%] Milanovic sto je rekao potpuno je u pravu i nista sese iz te izjave ne odnosi na narode BiH i to svaki obicni covjek koji ima dva zrna soli u glavi zna ,ali izgleda neki nemaju ni ta dva zrna.

VL
DU
Deleted user
12:07 26.08.2016.

Nista Zoka nije krivo rekao....Pa to misle i sami gradjani BiH........Da mogu svi bi napustili zemlju i otisli vanka.....A ostala bi samo ona trojica Covic,,Izetbegovic i Dodik,,,jer su se nakrali za nekoliko generacija...A i oni bi otisli kad bi potrosili pokradeno.......

VL
BA
bakulušić
00:16 27.08.2016.

Može li netko Komšiću reći da je drug Tito umro i da Jugoslavije više nema? Može li mu netko reći da Jugoslavije više neće biti nigdje pa ni u Bosni i Hercegovini?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.