Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIMOHOD
Povratak na članak

'Mnogi hrvatski branitelji su po zatvorima dok odgovorni za ratne zločine i dalje slobodno hodaju'

Izaslanik predsjednice RH Ante Deur rekao je kako Hrvatska ima trajnu zadaću progoniti sve odgovorne za ratne zločine od kojih su i danas mnogi slobodni.

Komentari 80

Avatar krumpirsky
krumpirsky
11:37 02.05.2018.

borovo selo je zločinačko četničko leglo

VL
MO
mobitel20
11:11 02.05.2018.

Svirepe ubojice razoruzanih, po uzoru na Simu Dubajica, i dalje setaju slobodni. I po jugonacionalistickoj Hrvatskoj i po Nedic-Milosevicevom Srbijom. Velikosrpski Nacertanije nacisovinisti su abolirani od jugo "DORH" jer su im to braca iz koalicije u vjecnoj borbi protiv hrvatske suverenosti. Alii, pravda je spora ali dostizna. Cim hrvatski narod dodje na vlast, jugonacionalisticki kolaboranti iz DORHa ce dijeliti celije zajedno sa pociniteljima ovog masakra a koje zajedno sa srbistanskim smjehotresnim "pravosudjem" stite sve ove godine. Slava palim junacima ! Slike vasih izmucenih i masakriranih tijela Hrvati pamte...

VL
DU
Deleted user
13:28 02.05.2018.

Jesu li "abolirani"spustili rolete?

VL
SO
SoloHan
11:46 02.05.2018.

Ima li neki administrator da blokira ovo smeće koje se potpisuje kao kso, ili vam smetaju samo oni koji ne vole Druga Tita i anemičnog Andreja

VL
KA
kapunjohan
13:50 02.05.2018.

Rat nije šah ,rat je rat i u ratu se ubija i zato se ne može suditi svim učesnicima rata. Sudilo se samo zato da se izjednači krivnja , kao vi sudite svojima a Srbija će svojima i onda smo čisti i jednaki. Srbski vojnici su se odazvali i krenuli u osvajanje Hrvatske , domaći Srbi su uvijek bili protiv samostalne hrvatske i tako ustali protiv svoje domovine. U ratu su žrtve neizbježne a za rat je kriv agresor i kad je prisilio hrvatskog čovijeka da obuče uniformu onda je on postao kao legalna meta što nije točno ,agresija je zločin i onome tko se brani dozvoljeno je sve da se obrani. Suđenja svakom za ovo i ono su za hrvatsku bez veze, ona mora osuditi Srbiju kao agresora, utvrditi ratnu štetu u ljudskim i materijalnim žrtvama i to zatražiti da se plati. Osuditi mora vođe agresije i one koji su izcršili masovne zločine a svim ostalim neprijateljskim vojnicima zabraniti ulazak u Hrvatsku za 50 godina, tako da ljudi ne gledaju silovatelje i ubojice kako mirno šeću Hrvatskom ,koju bi opet napali samo ako bude prilike. Mi ne trebamo brinuti jesu li ili nisu Srbi osudili svoje jer kako će im suditi kad su se borili za interese Srbije.

VL
KB
kamilo.bozic
14:06 02.05.2018.

Teskoje vjerovati upravednu drzavu akose srbocetnici setaju po Vukovaru a hvacki branitelji came pozatvorima akoje oprost srbima ondaje to diskrimincija nad hrvatima.

VL
Avatar miki75
miki75
13:54 02.05.2018.

Nije to nista koliko zlikovaca stvarno treba da odgovara. Njihova sloboda je sramota za drustvo i pripadnike vojnih snaga koji su casno nosili svoju uniformu, i nadasve za slobodnu i gradjansku buducnost Hrvatske!

VL
Avatar sindarela
sindarela
13:42 02.05.2018.

A zbog čega su mnogi branitelji po zatvorima

VL
KI
kimi
13:45 02.05.2018.

Dok porodica Zec trune pod zemljom, njihovi egzekutori su pomilovani i naravno slobodno hodaju.

VL
DI
Direkt
17:19 02.05.2018.

Mi moramo naučiti da je najvažnije žaliti žrtve ”tuđe” zajednice, a tražiti, priznati krivnju u ”vlastitoj”. U Hr mnogi,tek trebaju odgovarati za mnoge zločine koje su počinili u ime Hr.

VL
NO
nogogaz
11:37 02.05.2018.

Bolje bilo da su umiso njih politici....

VL
MA
Marvin
18:38 02.05.2018.

kso imas pravo kriv je za sve , nez njega nebi mi imali o cemu komentirati jer nebi imali ni hrvatske , to mu je najveca greska , zato i pljuju po njemu , a ko su ti koji pljuju po njemu , hrvati ?????

VL
TZ
tzika
12:02 02.05.2018.

.Predsjednik Republike Hrvatske dr. Franjo Tudman, v. r. ZAKON O OPCEM OPROSTU ................ Clanak 1. Ovim se Zakonom daje opci oprost od kaznenog progona i postupka pociniteljima kaznenih djela pocinjenih u agresiji, oružanoj pobuni ili oružanim sukobima te u uu svezi s agresijom, oružanom pobunom ii oružanim sukobima u Republici Hrvatskoj. Oprost se odnosi i na izvršenje pravomocne presude izrecene pociniteljima kaznenih djela iz stavka 1. ovoga clanka. Oprost od kaznenog progona i postupka odnosi se na djela pocinjena u razdoblju od 17. kolovoza 1990. do 23. kolovoza 1996......................... Clanak 2. Protiv pocinitelja kaznenih djela iz clanka 1. ovoga Zakona kazneni se progon nece poduzimati, a kazneni se postupak nece pokretati. Ako je kazneni progon poduzet, obustavit ce se, a ako je kazneni postupak pokrenut, sud ce rješenjem postupak obustaviti po službenoj dužnosti. Ako je osoba na koju se odnosi oprost iz stavka 1. ovoga clanka lišena s lobode, odlukom suda pustit ce se na slobodu.

VL
Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:09 02.05.2018.

redarstvenik?!? Jel se službeno zove "policajac"?!?

VL
SA
sani1
13:40 02.05.2018.

A što sve neće izmisliti da budu u medijima.

VL
DI
Diesel
11:10 02.05.2018.

Stvarno ovo sve izgleda kao neka okupacija?

VL
KS
kso
11:32 02.05.2018.

DOSTA !!!!!...........Hrvatska država temelji se na kriminalu,a ne na Domovinskom ratu,dok smo mi ratovali Tudjman je državu rasprodavao,a prvo namirio svoju obitelj,a zatim svoje drugove iz HDZ-a.Sve lopov do lopova,Viknuo je Imamo Hrvatsku,Nemamo mi Hrvatsku Vec on i jataci njegovi,Sanaderi Todorici,Škegro,Cobankovic ,Fiolic Vidoševic,Pašalic i stotine drugih kapitalaca,koji su na našoj krvi lešinarili dtržavu,

VL
TZ
tzika
12:01 02.05.2018.

za par godina cemo rusiti i njegove spomenike..paliti slike. ratni profiter i zlocinac....rat u Hrvatskoj bio "građanski rat koji je nastao kao posljedica dogovora između Miloševića i Tuđmana o podjeli Bosne i Hercegovine i razmjeni stanovništva pomoću etničkog čišćenja"....."Šeks bio nadređen Glavašu", "Tuđman je sve znao"....

VL
KS
kso
11:29 02.05.2018.

Ratniu zlocinac, Kordic živi u Hrvatskoj i pojavljuje se na raznim desnicarskim i klerikalnim manifestacijama, poput Hoda za život, ali i nedavne obljetnice osnivanja HVO-a koja je održana pod službenim pokroviteljstvom predsjednice RH............. Kolindi uopce ne smeta biti pokroviteljicom dogadajaa na kojem je glavna zvijezda ratni zlocinac koji je kriv za masakr 116 ljudi.....

VL
KS
kso
11:42 02.05.2018.

"Tada, 1991. godine, prvi su napadnuti Srbi, napadnuta je Jugoslavija, a ne Hrvatska! Gojko Šušak, Branimir Glavaš i Vice Vukojević protutenkovskim oružjem, 'armburstima' su napali Borovo Selo da bi isprovocirali rat. Iz istog razloga srušen je i most u Osijeku"

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.