Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KULTURA STANOVANJA

Kome bi u našoj državi smetalo da se, uz sva ostala "pravila igre", zakonom predvidi i donošenje Kućnog reda

10.11.2022.
u 17:49

Formalnim i neformalnim kućnim redom učila se i kultura stanovanja. Načelno, ona je u skladu s civilizacijskim dosegom društva te odlikama mentaliteta naroda

Komentara 4

DU
Deleted user
19:25 10.11.2022.

O', kako mi je poznat ovaj grafit na naslovnoj slici (kućni red), njegovo (istog) kršenje/nepoštivanje, bez da trepnu.

BE
Berri
18:56 10.11.2022.

Autor teksta, Jerko Rošin, jedini je, uz Luku Bebića, svojom imovinom jamčio da će Sanader biti dostupan hrvatskim pravosudnim organima. Iz tog razloga, zbog svoje vjerodostojnosti, Rošin ima moje poštovanje. Svi oni koji su izdali Sanadera, a još više oni koji su nesuvislo svjedočili, pokazali su koliko su jadni. Tekst ne mogu pročitati jer je premium.

BE
Berri
18:51 10.11.2022.

Jerko Rošin, Sanaderov intimus, uči nas kućnom redu i civilizacijskim dosezima. Zašto ne ponudi pisati Kućni red za Remetinec?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?