Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pušten iz bolnice

Komadina pušten na kućno liječenje, ima čir dvanaesnika

zlatko komadina
Nel Pavletić/PIXSELL
Autor
Sonja Hoffman
24.02.2012.
u 18:50

Ministar pored ranije dijagnosticirane višežilne koronarne bolesti ima ulkusnu bolest dvanaesnika te leziju meniska desnog koljena

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatko Komadina otpušten je danas iz KBC-a Zagreb na kućno liječenje. Pored ranije dijagnosticirane višežilne koronarne bolesti što inače, objašnjavaju liječnici, znači da su mu oboljele sve tri glavne žile oko srca, novi su pregledi otkrili i da Komadina boluje od ulkusne bolesti tj. čira na dvanaesniku.

A da je ministar zdravlja Rajko Ostojić svog kolegu pregledao od glave do pete, svjedoči i činjenica da mu je, dok je ležao na gastroenterologiji, otkriveno i napuknuće meniska desnog koljena. Stoga je ministru Komadini preporučeno mirovanje pa će sljedeći tjedan provesti na kućnom liječenju.

>> Ministrova reakcija na stres: Komadina hospitaliziran zbog čira

Ključne riječi

Komentara 3

SS
sseka
19:03 24.02.2012.

a sve je to zbog stresa na poslu? pa što onda doma ne zalijeva cvijeće? pa znao je valjda i prije za svoje silne boleštine. ima ih toliko da ne može biti da nije znao. a on se gura pa makar izdahnuo. pravi titov pionir!

AU
Augustiner
19:05 24.02.2012.

Kud se trpaš u septičku političku jamu Hrvatske sa čirom na želucu..samo ti to treba uz sve što imaš!!!?? Nekim ljudima nikad dosta!! Meni da je samo neke kredite otplatit i pobjeć na Velebit da imam vrt maleni, psa i mačku..ništa mi više ne treba, samo mira i odmora od ovoga svega!!!

DA
danac
20:20 24.02.2012.

ponekad je tesko popusiti svoje govno.a on je to radio par puta dnevno,nekad milancetovo,nekad slinicevo,a nekad i rade cacica.udara to na ganglije i onda :ulcus bulbi duodenum.tako ti je to ka si politicar i jos crveni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije