Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMORSKO-GORANSKA

Komadina proglasio elementarnu nepogodu za Čabar i Fužine

Fužine,zima,led
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
02.02.2014.
u 10:12

U prekidu je cestovni i željeznički promet između Rijeke i Zagreba

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina proglasio je elementarnu nepogodu za područje Čabra i Fužina. Gorski kotar posljednjih je dana okovan ledom, u nekim je dijelovima prekinuta i opskrba električnom energijom, pa tako su bez struje stanovnici Čabra, Fužina i mjesta u dolini Kupe.

U prekidu je cestovni i željeznički promet između Rijeke i Zagreba. Autocesta je u potpunosti zatvorena zatvorena zbog puknuća vodova i dalekovoda koji su pali na prometnicu, a stanje je izrazito teško i na staroj cesti gdje je ledena kiša porušila brojna stabla.

Za sav su promet zatvoreni i granični prijelazi Prezid i Zamost u Gorskom kotaru. Zbog nepovoljnih vremenskih prilika, jakog i olujnog juga u prekidu je trajektna linija Valbiska-Lopar i katamaranska Novalja-Rab-Rijeka.

>> Ledena ljepota: Fužine okovane ledom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije