Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće se održati

Komadina odbio sučeljavanje s Milanovićem u Vetu Sanjina Španovića

20.02.2016., Zagreb - Skupstina Foruma zena SDP-a u Hotelu Panorama.  Zlatko Komadina, Zoran Milanovic.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
31.03.2016.
u 16:53

Iako je Zlatko Komadina obećao da će se sučeliti sa svojim protukandidatom na Jabuci TV, dan prije je to ipak odbio

Kandidati za predsjednika SDP-a Zoran Milanović i Zlatko Komadina ipak se neće sučeliti. Obojica su, naime, obećala televizijsko sučeljavanje tijekom gostovanja u emisiji Veto Sanjina Španovića na Jabuci TV, Zlatko Komadina ipak je od toga odustao.

Zoran Milanović potvrdio je dolazak na sučeljavanje koje se trebalo održati sutra, no Zlatko Komadina odlučio je kako se ipak ne želi sučeliti sa svojim protukandidatom.

– Iako je još 2. veljače na posljednje pitanje u emisiji, isto koje je potom postavljeno i Milanoviću tijekom njegovog gostovanja, Zlatko Komadina izjavio da "na sve mora biti spreman u kampanji, pa i na sučeljavanje", te da "ću ga sigurno vidjeti ovdje u studiju na sučeljavanju", Komadina se pozivu neće odazvati jer, kako mi je rečeno, odbio je do sada sve televizije koje su isto tražile, pa mora i mene, bez obzira što je dao svoju riječ. Na kraju razgovora mi je obećano i pismeno očitovanje stožera koje ću sutra pročitati u emisiji. Zbog velikog interesa gledatelja za ovu debatu, kao i zbog jasnih obećanja obojice da će doći zadnjeg tjedna kampanje na sučeljavanje, žao mi je što gledatelji neće moći pogledati takvu emisiju. Unatoč svemu emisija Veto i Jabuka TV će i dalje objektivno i s potrebnom dozom zadrške obzirom da je riječ o izborima članova jedne stranke, pratiti izbore u najjačoj oporbenoj opciji – objavio je na Facebooku Sanjin Španović. 

 

Iako sam do zadnjeg dana se trudio održati sučeljavanje kandidata što su obojica aspiranata za predsjednika SDP Hrvatske...

Posted by Veto by Sanjin Španović on Thursday, March 31, 2016

>> Daju li Milanović i Komadina olako obećanja ili drže do svoje riječi? Ovo će pokazati!

Komentara 3

CR
cronada
17:24 31.03.2016.

sdp=seselj sljam😈😈😈

NA
navijeke
19:18 31.03.2016.

Pametno. Ne raspravljaš s nečim u što ne želiš ugaziti.

DU
Deleted user
18:39 31.03.2016.

Svi se boje Milanceta, od hiperventilirane Madame iz HDZ-a na dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije