Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Komadina o izjavama kolege Matića: 'To je dosta neprimjereno, ne znam što je mislio'

Zlatko Komadina
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/6
23.01.2017.
u 14:57

Komadinu su novinari tražili komentar Matićeve izjave nakon redovite konferencije za novinare koju svakog tjedna održi kao primorsko-goranski župan.

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina ocijenio je u ponedjeljak neprimjerenom izjavu člana Predsjedništva stranke Freda Matića da su se neki čuvari u logoru u Srbiji bolje ponašali prema njemu nego neki članovi Predsjedništva SDP-a.

Na upit novinara da komentira tu izjavu, koju je Matić dao u okviru intervjua Večernjem listu, Komadina je rekao da je čuo za tu izjavu i danas vidio dnevne novine u kojima je takav naslov. "Ne znam što je kolega Matić mislio, osobno mi je izjava dosta neprimjerena," rekao je Komadina.

U Intervjuu objavljenom u današnjem Večernjem listu Predrag Matić je rekao kako vjeruje da bi on bio dobar kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba ali da je njegova ideja naišla na nevjericu, šok i nekoliko ciničnih osmjeha u Predsjedništvu stranke.

"Ja sam vam tamo u Predsjedništvu, za većinu, HDZ-ovac jer sam izabran od članstva, a ne s njihovih papirića. Bio sam u srpskom logoru i dobar dio čuvara prema meni se ponašao bolje nego neki članovi Predsjedništva SDP-a .... Na zadnjem Predsjedništvu komentirao sam našeg kandidata za gradonačelnika Vukovara. Nisam ni završio rečenicu, a moji kolege već su mu javili što sam govorio. Ja držim do povjerenja, a ti su me ljudi cinkali istog trenutka. U logoru, kada čuvaru nešto kažeš u povjerenju, on to sačuva za sebe", rekao je Matić.

Komadinu su novinari tražili komentar Matićeve izjave nakon redovite konferencije za novinare koju svakog tjedna održi kao primorsko-goranski župan. 

>> 'Neki čuvari u logoru prema meni su se ponašali bolje nego dio vrha SDP-a'

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar juricamesko
juricamesko
15:10 23.01.2017.

nije to neprimjerena Matićeva izjava.to je ili istina ili uvreda cijelom Sdp.

Avatar juricamesko
juricamesko
15:08 23.01.2017.

Komadina Matić je izjavio ono što je i mislio da su pojedini članovi predsjedništva Sdp gori od čuvara velikosrpskih logora u kojima su mučeni i zlostavljani pripadnici HV koji su ovu državu branili od agresora. sada se samo možete s njim složiti ili ga izbaciti iz Sdp druge vam nema.

VE
Vecernjak69
15:31 23.01.2017.

Drugovi u SDP- razumijete se itekako dobro, samo se pravite mutavi. Danas se ne razumijete, a sutra ste sve zaboravili.Jeli ? Malo morgen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije