Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

Komadina moli Milanovića za milost

Zlatko Komadina
Nel Pavletić/Pixsell
10.06.2014. u 14:28

Na jutrošnjoj promašenoj konferenciji za novinare jedino razumljivo bilo je to da g. Komadina misli da bi smjenjivanje dvojice ministara bio revanšizam, što je toliko beznačajno da nije postalo glavna vijest čak ni u prvim prijepodnevnim vijestima, a kamo li u podnevnom dnevniku

HRT je dobro učinila što nije poklonila previše pažnje konferenciji za novinare koju je danas prijepodne u prostorijama SDP-a u Rijeci održao potpredsjednik SDP-a g. Zlatko Komadina. Očito je da se Milanovićev SDP raspada i dok mnogi žele prijevremenim izborima kazniti hrvatsku Vladu – potpredsjednik stranke bavi se time da dvojici svojih stranačkih kolega (liječnicima Ostojiću i Mrsiću) spasi ministarska mjesta koja im predsjednik stranke može oduzeti.

Sav smisao konferencije za novinare jest da Komadina moli Milanovića za milost, što je toliko beznačajno da nije postalo glavna vijest čak ni u prvim prijepodnevnim vijestima, a kamo li u podnevnom dnevniku. Glavna vijest podnevnog dnevnika bila je e-građanin, tj. dobivanje krsnog, vjenčanog i ostalih listova preko interneta, a loše je što je u ovom vladinom hvatanju koraka s razvijenim svijetom izostavljena novost da se od sada vladina stranica na internetu zove vlada.gov.hr. Gov., nadamo se, ne znači ono što svi misle da znači, nego je to valjda neki novi anglistički Milanovićev eksces (government?), na tragu one jučerašnje njegove besmislene digresije da postoji američka ''poslovica“ koja kaže da ni budućnost nije ono što je nekad bila.

Na jutrošnjoj promašenoj konferenciji za novinare jedino razumljivo bilo je to da Komadina misli da bi smjenjivanje dvojice ministara bio revanšizam, prevedeno na hrvatski: poražena riječka frakcija preklinje Milanovića da im se bar malo smiluje.

>>Osječka TV sinoć u talk-showu: Kotromanovićevi rođaci i prijatelji zaposleni u Službama

Komentara 18

DU
Deleted user
14:40 10.06.2014.

Pa ne znam baš da su poraženi ovi krupni crveni macani iz Rijeke. Milanović je dobio boks meč u 12 rundi na bodove, ali je napokon provaljeno "car je gol" i našeg wannabe Tony Blaira ismijavaju čak i na lokalnim radio postajama. Ovi pak iz Rijeke i dalje onako otočki (Moje, tu sam ja kralj!) - odnosno nisu predmet sveopće poruge i pošalica. Linić je zbrisao dojam pakistanskog poreznika (gdje bogati ne plaćaju porez) stečenog s predstečajnim nagodbama i inim fintama odnosno cijedio je samo sitnu ribu i uništavao im obrte i lokale za par kn. Sad je sve to zaboravljeno, a to je ono što mu se najviše može zamjeriti jer poreznici bi po de iure proceduri prvo trebali ganjati vlasnike milijunskih dugova, a sitnež tek dolazi za desert. I on je na svoj način pobijedio u nasrtaju na Milanovića, zar ne?

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
15:16 10.06.2014.

...dnevno političke viteške igre se nastavljaju....

GO
google385
14:42 10.06.2014.

jeli beban(milanovic)otputovo za brazil?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije