Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Čuljak

'Kolinda neće imati pritisak stranke na formiranje tima na Pantovčaku'

Tomislav Čuljak
Foto: Robert Anic/PIXSELL
12.01.2015.
u 20:03

– Birači drže da je Milanović posve nesposoban voditi Vladu koja se sastoji od nesposobnih ministara. To pokazuje kroz govor mržnje – rekao je Čuljak

– Svi su predviđali da će veća izlaznost donijeti prednost Ivi Josipoviću, što se nije dogodilo. Nismo se ničega bojali, nego smo se bolje organizirali – rekao je politički tajnik HDZ-a Tomislav Čuljak u Dnevniku N1 televizije.

Osvrnuo se i na jučerašnje izjave premijera Zorana Milanovića za kojeg je Čuljak ocijenio da je nervozan. – Birači drže da je on posve nesposoban voditi Vladu koja se sastoji od nesposobnih ministara. To pokazuje kroz govor mržnje. To je nekakav govor koji je pitanje elementarnog kućnog odgoja – rekao je Čuljak.

Politički tajnik HDZ-a rekao je i da Kolinda Grabar Kitarović neće imati nikakav pritisak stranke vezano uz formiranje tima na Pantovčaku. – Grabar Kitarović ima potpunu autonomiju da formira svoj tim kako bi njezin ured funkcionirao što bolje – rekao je Čuljak.

>> 'Milanovićev govor je skandalozan, zbog toga su demolirane prostorije HDZ-a'

Komentara 7

KO
kompa
20:27 12.01.2015.

pobjedu na predsjednickim izborima gdj kitarovic ,najvecim dijelom osigurao je nikad bolji tajnik hdz,pravi operativac,ma koliko ga prozivali odradio je lavovski dio posla,bravo milijane

PA
pacijent
20:56 12.01.2015.

svaka cast svima koji su pomogli da skinemo rogate crvene sa vlasti hrvatski narod je jedan i idemo sad da lijepu nasu ucinimo jos ljepsu za zivit

Avatar đuka21
đuka21
14:23 13.01.2015.

e fakat su pravi policijski tim..jedan zna pisat ..a drugi zna čitat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije