Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BELI MANASTIR

Kolinda Grabar Kitarović donirala hranu za kuhinju OŠ 'Dr. Franjo Tuđman'

Kolinda Grabar Kitarović
Ivica Galović/PIXSELL
04.11.2014.
u 15:07

"U 21. stoljeću niti jedno dijete u Hrvatskoj ne smije biti gladno"

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović danas je u Beli Manastir stigla s donacijom hrane u Osnovnu školu "Dr. Franjo Tuđman". Na to ju je potaknula priča koja je odjeknula prošlog tjedna u medijima kako roditelji ne mogu plaćati djeci obrok u školskoj kuhinji.

- U 21. stoljeću niti jedno dijete u Hrvatskoj ne smije biti gladno - poručila je prilikom uručivanja hrane ravnatelju Damiru Mendleru. Grabar Kitarović je, također, apelirala na ljude da pomognu svojim donacijama te dodala kako će se maksimalno u svojem budućem radu zalagati da se osigura hranu za svu djecu Hrvatske, a za to će, rekla je, iskoristiti i svoje inozemne veze. Ravnatelj Mendler je, pak, napomenuo kako su pomogli roditelji koji i sami teško žive, a imaju po troje i više djece.

- Na žalost, u Baranji ima sve više ljudi koji ne rade, a socijalna situacija je izuzetno teška - naveo je on te dodao kako čak 4500 osoba u Baranji prima neki oblik socijalne pomoći, a u Zagrebu, koji je puno veći, njih 7500.

>> Grabar Kitarović: Rehabilitirat ću generale umirovljene 2000. godine

>> Kolinda Grabar Kitarović: Zatražit ću da svi kandidati iznesu svoje i obiteljske imovinske kartice

Komentara 13

LE
lea3010
11:07 05.11.2014.

Moja predsjednica!! Bravo Kolinda, kada bi bar pojedinci slijedili Vaš primjer...

MA
malimiš00
19:24 04.11.2014.

Kolinda, iskreno se nadam da dobivaš ove izbore. pokušavam se sjetit što je josipović korisno napravio u svome mandatu,ali jednostavno mi ništa ne dolazi u glavu. očito je da nije ništa napravio,a tebi sretno!

EV
Evaluna0309
11:11 05.11.2014.

Velika žena, čini velika djela - dovoljno za reći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije