Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako ublažiti rast cijena

Cijene goriva drastično će porasti, koliko Vlada ima prostora za smanjenje trošarina?

05.06.2022.
u 20:32

Plenkovićeva vlada u ožujku je trošarinu po litri benzina smanjila za 40, a po litri dizela za 20 lipa, zbog čega je država ostala bez više od 150 milijuna kuna prihoda. Ta odluka istječe u utorak

Komentara 36

Avatar VLbriše
VLbriše
21:07 05.06.2022.

Nije benzin skup , samo vi nemate službeni auto.

PV
prcko.vita
21:03 05.06.2022.

Poznato je vrlo dobro koliko je moguća cijena litre benzina, to vidimo u susjednoj Mađarskoj, 9 kuna. Drugo pitanje, da li naša mafija i lopovi hoće da pomognu narodu i stave cijenu litre benzina na 9 kuna, tu vam je odgovor dragi moji glasači hdz-sdp mafije, nema šanse da će staviti takvu cijenu, to mogu da se kladim u što god želite. Kako znam? Pa pratim tu hdz-sdp ekipu već 30 godina, i cijelo vrijeme sistematski uništavaju običnog čovjeka, radnika, građanina. Tako da, sve je jasno.

TA
Tajg
21:35 05.06.2022.

Nije samo gorivo poskupilo nego sve. Tako je to kada sebi samome uvodimo sankcije. Bitno je da nama sada Amerikanci isporučuju plin, biti če sigurno jeftiniji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?