Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Koliko su porezni obveznici spremni platiti klimatske ciljeve

Nuklearna elektrana Krško
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
21.03.2024.
u 16:21

Izdavanje dozvola za nove elektrane u Hrvatskoj čeka se nekoliko puta dulje nego u zemljama članicama Unije

Komentara 5

LO
Lolita3
16:30 21.03.2024.

I zelenoj i klimatskoj agendi je cilj drastično povećati poreze građanstvu. Sebi ne, naravno.

NO
Nogalo
17:05 21.03.2024.

Govoriti o klimatskim ciljevima u društvu u kojem većina građana spaja kraj s krajem je bezobrazono. To je u rangu izjave Marije Antoanete: "ako nemaju kruha neka jedu kolače" ili gospođe Milanović "neka građani režu kruh na tanje šnite daa im duže traje". Nama u Hrvatskoj prioritetni ciljevi su uglavnom: pronalazak stalnog posla, steći krov nad glavom, kakav takav, te uspjeti pokriti režije i da ti ostane da možeš jesti svaki dan. Kad to riješite, onda možemo o klimatskim ciljevima.

ST
Stvarnost2
19:23 21.03.2024.

Ko pita poreske obveznike.Njims se sami servira,i to je to ,vase je samo da platite imali ili nemali novca to se mora platiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije