Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elvis Sprečić

Koliko dana treba proći da se cipelarenje HGSS-ovca proslijedi DORH-u?

03.02.2023.
u 06:45

Prekršajno su prijavljeni jer, pojašnjava policija, napadnuti je dobio tek potres mozga, što se kvalificira kao lakša tjelesna ozljeda

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
06:34 05.02.2023.

Policija je očito zastrašena. Nije to novost, često se to u autoritativnim vlastima dešava. Sjetih se Bandića kojeg je policajac uhvatio kako pijan vozi Medveščakom i prijavio. U roku 24 sata je policajac dobio otkaz. To je bio pokazni primjer policiji da ne dira u glavešine. A Bandić je tada još bio u SDP-u i pripremao se za pridruživanje HDZ-u.To se proširilo kasnije i na zlatnu mladež, jer očito nedodirljivi nisu shvatili koliko će im djece krenuti u narkomaniju i bahatost. Isto se desilo kada je ministrica Žalac poslala nezaštićeno dijete na udomiteljskoj skrbi u bolnicu gdje su u vinkovačkoj bolnici rekli da oni nisu u stanju adekvatno zbrinuti teško ozlijeđivenje i poslali dijete u bolnicu u Osijek. I tada se policija pokazala koliko je zastrašena. I tu smo gdje jesmo.

DU
Deleted user
08:10 03.02.2023.

Taj tatin sin abramović, našao je kao dobar razlog da se fizički okomi na HGS-ovca, u tome što mu je ovaj odbio pomoći izvući auto sa motornim sankama. Pa abramoviću, sve ovisi o načinu na koji zatražiš pomoć. Ak si to uradio bahato, naravno da će ti se pomoć odbiti. Jedna prosta rečenica; Čujte, Gospon, malo smo se više zanijeli u ludovanje autom i sad, eto... vidite... Biste li nam bili voljni pokušati pomoći da ga izvučemo? Ili, druga opcija: "Ajd pomozi, što tu stojiš i gledaš, a?

Avatar anlaser
anlaser
12:12 03.02.2023.

Dana ? Godinama se razvlači kazneno pravni postupak protiv kriminalaca i nasilnika sve dok svjedoci ne promijene mišljenje , zaborave šta se desilo i tko je koga ...! To je naša "svijetla " budućnost uz ovu vladu i njene institucije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije