Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od petka, 10. 1., ne propustite u Večernjem listu na dar

Kolekcija ispitnih knjižica državne mature

državna matura
Foto: VL
1/7
09.01.2014.
u 15:57

Matura je sve bliže, a za pripreme nikad nije prerano, stoga vam već od ovog petka, 10. 1., Večernji list donosi kolekciju ispitnih knjižica za pripremu za državnu maturu. Knjižice će se poklanjati u dva kruga, prvi kreće od petka, 10. 1., i ide tri dana zaredom, dakle, u petak, subotu, nedjelju, u njemu poklanjamo knjižice sa zadacima osnovne razine. Prva u nizu je knjižica za hrvatski jezik, potom idu matematika i engleski jezik. Tjedan nakon, tj. od petka, 17. 1., krećemo s drugim krugom u kojem poklanjamo knjižice sa zadacima više razine, također tri dana zaredom.

Velika stvar koju je ove godine Večernji list pripremio posebno za svoje čitatelje jest Vodič kroz ispite državne mature. Ekskluzivno vodimo sve učenike, roditelje, bake i djedove kroz proces pripreme za pristupanje svim ispitima. U sklopu svake knjižice donosimo vodič za pripremu tog ispita, dok u ponedjeljak, 13. 1., darujemo cjeloviti vodič. Svrha je Vodiča kroz ispite državne mature upoznati pristupnike s kalendarom i načinom provedbe ispita državne mature, znanjima, vještinama i kompetencijama koje se ispituju ispitom, trajanjem ispita, tipovima zadataka u ispitima, onim što se od pristupnika očekuje u ispitu i s priborom koji smiju upotrebljavati kako bi se što bolje pripremili i postigli uspjeh na državnoj maturi.

U vodiču vas očekuju upute kako se pripremiti za više od 30 predmeta, tj. sve ispite iz glavnih i izbornih predmeta, te tako imamo vodič za njemački jezik, francuski, talijanski, španjolski, grčki, latinski, češki, mađarski, srpski, talijanski, te za izborni dio državne mature, biologiju, etiku, filozofiju, fiziku, geografiju, glazbenu umjetnost, informatiku, kemiju, likovnu umjetnost, logiku, politiku i gospodarstvo, povijest, psihologiju, sociologiju, vjeronauk....

Od petka, 10. 1., ne propustite kolekciju ispitnih knjižica za pripremu za državnu maturu. Jer za pripremu nikad nije prerano.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije