Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijana i agresivna

Kod Zadra 36-godišnjakinja vozila pod utjecajem alkohola, vrijeđala policiju i pokušala pobjeći

Vožnja u pijanom stanju
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
02.05.2022.
u 15:32

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 36-godišnja vozačica je prepraćena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru

U petak, 29. travnja u 17.55 sati u Rtini, prilikom kontrole prometa policijski službenici su zaustavili 36-godišnju vozačicu koja je upravljala osobnim automobilom zadarskih registarskih oznaka, pod vidim utjecajem alkohola.

Vozačica je odbila test na alkohol i droge te se pokušala udaljiti s mjesta događaja, pritom vrijeđajući i omalovažavajući policijske službenike, zbog čega je uz uporabu sredstava prisile dovedena u prostorije policije. 

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 36-godišnja vozačica je prepraćena na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije. 

>> VIDEO Pijani muškarac (32) hodao centrom Zagreba i pucao u zrak iz vatrenog oružja


 

Komentara 1

LL
lijepa_li si
16:27 02.05.2022.

ma seksizam, sigurno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije