Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprilagođena brzina

Kod Šibenika smrtno stradao motociklist

policija ilustracija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
21.03.2019.
u 09:29

U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 18,25 sati na državnoj cesti D-33 teške i po život opasne ozlijede je zadobio 57-godišnji vozač motocikla

- U jučerašnjoj prometnoj nesreći oko 18,25 sati na državnoj cesti D-33 teške i po život opasne ozlijede je zadobio 57-godišnji vozač motocikla. Preminuo je u 21,25 sati u Općoj bolnici Šibenik.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 57-godišnji vozač pri upravljanju motociklom Honda, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se državnom cestom D-33 is smjera juga u smjeru sjevera (Konjevrate-Drniš), zbog neprilagođene brzine kretanja motocikla osobinama ceste izlaskom iz lijevog zavoja izgubio kontrolu nad upravljačem  i izletio izvan kolnika.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izvješteno nadležno Državno odvjetništvo u Šibeniku - istakla je glasnogovornica PU Šibensko-kninske Marica Kosor.

>>Nesreća na Slavonskoj aveniji

Ključne riječi

Komentara 2

MX
Mister X
11:40 21.03.2019.

Eto par starih organa za nekoga kome trebaju .. Što reči kriv je za smrt toga - tj samoga sebe . koliku bi mu se kaznu odredilo da se pošteno sudi . Jeli je tu nenvin a vozio pre brzorzo i to još bez utijecaja alkohola . 5 godina .. A skrato si život za koliko ono godina ??? Eto primjer razlike nesreče i ubojstav kod plačke osvete ili iz ljubomore .Naravno da se ne radi o samoubojstvu nego nesretnim događajem sa smrtnim posljedicama .. Čudno iskusan stariji ali ne koristi uvijek .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije