Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Kod Primoštena izgorjela jahta koja je na kraju i potonula

pomorska policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.09.2017.
u 09:54

Uzrok požara istražuju, a čeka se i nalaz o eventualnom zagađenju mora

Kasno sinoć zapalila se luksuzna jahta nedaleko od Primoštena.

Dojava je stigla oko 22.50 sati, a na teren su brzo izašle vatrogasne snage DVD-a Primošten, DVD-a Rogoznica te JVP-a Primošten s četiri vozila, javljaju 24 sata.

Zbog povremenih eksplozija nije bilo moguće odmah pristupiti brodu, a jahta je na kraju samo potonula. Nitko nije bio ozlijeđen.

Radi se o brodu dužine 16 metara, a prema prvim podacima, vatra se nije proširila na druge jedrilice i jahte. Uzrok požara istražuju, a čeka se i nalaz o eventualnom zagađenju mora.

Komentara 1

Avatar nekakav
nekakav
11:17 22.09.2017.

obračun načelnika općine sa protivnicima ovako završava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije