Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTOK PLAVNIK

Nijemac preminuo tijekom škole ronjenja

pomorska policija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
20.05.2018.
u 11:00

Tijelo stradalog ronioca prevezeno je u gradsku luku Krk gdje su tijelo preuzeli policijski službenici

Službenici MRCC Rijeka, posredstvom Županijskog dojavnog centra ŽC 112 Rijeka u subotu u 11,41 sati zaprimili su dojavu organizatora ronjenja o stradavanju jednog ronioca na otoku Plavniku, nad kojim se tada primjenjivala reanimacija.

- Obzirom na poziciju nesreće MRCC Rijeka pokrenula je akciju hitnog medicinskog transporta (MEDICO) u koju je angažirana tvrtka 'SeaHelp', čija posada se nalazila najbliže poziciji nesreće te su po ukrcaju liječnika Hitne medicinske pomoći Rijeka isplovili prema stradalom roniocu, W.H.H. (rođen 1958. godine), državljanin Republike Njemačke, koji je nažalost u međuvremenu preminuo te su djelatnici tvrtke 'SeaHelp' u dogovoru s Pomorskom policijom prevezli tijelo stradalog ronioca u gradsku luku Krk, gdje su tijelo preuzeli policijski službenici u daljnje postupanje - izvijestili su iz Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture.

Prema prikupljenim podatcima u okviru očevida o uzrocima ove ronilačke nesreće, Lučka kapetanija Rijeka izvijestila je kako se nesreća dogodila tijekom ronilačke ture u organizaciji škole ronjenja u vlasništvu R.W., a koja je registrirana u Republici Hrvatskoj.

U ovom slučaju slijede daljnja istražna postupanja u nadležnosti Pomorske policije Rijeka.

Ključne riječi

Komentara 2

BL
bljak007
13:04 20.05.2018.

Ni za ćića barka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije