Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENO PRIJAVLJEN

Kod Korenice: Uhvaćen državljanin Srbije u krijumčarenju 38 Pakistanaca

Pucali na krijumčara migranata
Foto: Frane Šarić
08.08.2018.
u 12:41

Istragom je utvrđeno da je 50-godišnji vozač na kombi stavio nepripadajuće slovenske registarske pločice

Ličko-senjska policija uhvatila je 50-godišnjeg državljanina Srbije koji je u svom kombiju ilegalno prevozio 38 Pakistanaca.

Osumjičenog muškarca policija je kazneno prijavila zbog protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Republici Hrvatskoj.

Muškarac je u utorak zatečen u Buniću kao vozač kombija slovenskih oznaka dok je u tovarnom prostoru prevozio 38 državljana Pakistana, koji su također nezakonito ušli u Hrvatsku, izvijestila je policija.

Istragom je utvrđeno da je 50-godišnji vozač na kombi stavio nepripadajuće slovenske registarske pločice, zbog čega je protiv njega podnijeta još jedna kaznena prijava.

Komentara 17

LU
luli
13:12 08.08.2018.

Kazna od 100 000 E i kad plati može iz zatvora nazad u srbiju a ne da nas košta milione u zatvoru

DO
domxerex
13:42 08.08.2018.

Migrante vratiti u srbiju a njega poslati neka 2-3 godine čisti zaostala minska polja. Kombi oduzeti i prijaviti ga interpolu za krađu da ne može više ni u jednu zemlju EU. Još kada bi uz njega po isteku kazne mogli vratiti još nekog njegovog doseljenog iz otadžbine a zaposlenog u medijima ili državnoj upravi - ili brane ih domaće izdajice.

Avatar rubinet
rubinet
12:45 08.08.2018.

pored Korenice? a..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije