Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija

Knjiga koja šalje poruku ljubavi

knjiga 'sve sam vas ljubio' zvjezdan linić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/8
Autor
Sandra Golemac
06.04.2015.
u 21:36

Predstavljena je knjiga sačinjena od kolumni fra Zvjezdana Linića "Kako sam vas ljubio"

Ovo je knjiga koja šalje poruku ljubavi – istaknuo je večeras Darko Pavičić, novinar Večernjeg lista i urednik druge knjige fra Zvjezdana Linća pod nazivom „Kako sam vas ljubio“, sačinjene od kolumni koje je pisao upravo za Večernji list. Mnogi vjernici okupili su se u crkvi svetog Franje na Kaptolu gdje su, osim Darka Pavičića, knjigu predstavili i izvršni urednik Večernjeg lista Žarko Ivković te publicist i pisac Stjepan Lice.

- Preko svojih kolumni je slao poruke ljubavi i milosrđa. Pisao je s velikom radošću i energijom i počašćeni smo što je bio naš kolumnist te jedan od zaštitnih imena Večernjeg lista – poručio je Žarko Ivković i dodao da je sav honorar od Linićevih kolumni išao franjevačkoj provinciji Svetog Ćirila i Metoda.

Knjiga „Kako sam vas ljubio“ može se kupiti na svim kioscima, a cijena joj je 29 kuna.

>> Čežnja za ljubavlju 
je čežnja za Bogom

Komentara 2

MA
macor
22:47 06.04.2015.

Ne sjecam se da me je ljubio.

MA
Malenkost
08:24 07.04.2015.

Izraz sveopceg nazadovanja HR jesu upravo ovakve pojave. Cijele sportske dvorane pune se i kod nekih "Vidjelica". Ineresantno da u razvijenim drzavama nema ovakvih pojava nit pojavljivanja "Gospa" a mi Hrvati puni navodnih "vjerskih Cuda". Nasa drzava nazaduje svugdje. TVTV Serije iz orijenta odnosno arpaskih sfera. Sve se cini da HR postane duboka "orijentalna Regija".Meni se cini da je to itekako vec i uspijelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije