Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODNESENA KAZNENA PRIJAVA

Kninjanin 'podvalio' krivotvorenu rusku vozačku hrvatskoj policiji, razotkrila ga naknadna provjera

Policijska akcija usmjerena na pješake i vozila provodi se tijekom jutra na području Šibenika
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
29.03.2022.
u 10:03

Na temelju priložene dokumentacije tog dana izdana mu je hrvatska vozačka dozvola. Međutim, onda se pokazalo da je ruska vozačka dozvola nevažeća.

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom osumnjičenim za ovjeravanje neistinitog sadržaja. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 28. siječnja 2021. g. u Policijskoj postaji Knin, prilikom podnošenja zahtjeva za izdavanje hrvatske vozačke dozvole, odnosno zamjene ruske za hrvatsku, ovjeravanjem neistinitog sadržaja doveo u zabludu nadležno tijelo tako da je uz zahtjev priložio vozačku dozvolu Ruske Federacije za kategorije A, A1, B, F i G. Na temelju takve priložene dokumentacije tog dana mu je izdana hrvatska vozačka dozvola, dok je naknadnom provjerom utvrđeno da je ruska vozačka dozvola nevažeća. Vozačka dozvola oduzeta je i poništena.

Protiv osumnjičenog bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

VIDEO: Teško ozlijeđena beba prevezena u KBC Zagreb: Nagnječen joj je mozak i na respiratoru je

Komentara 4

DU
Deleted user
11:48 29.03.2022.

U Njemačkoj pokažeš ukrajinsku putovnicu voziš se besplatno vlakom autobusom

DQ
Dq
15:09 29.03.2022.

Uz to su mu pronašli i doktorat sa jednog našeg uglednog sveučilišta , koji je u rangu te "vozačke". Radi taj lik i za njihovu obavještajnu zajednicu, ak se ne varam.

Avatar matezanki13
matezanki13
11:52 29.03.2022.

U Hrvatskoj pokažeš ukrajinsku putovnicu voziš se besplatno vlakom autobusom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije