Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODNESENA KAZNENA PRIJAVA
Povratak na članak

Kninjanin 'podvalio' krivotvorenu rusku vozačku hrvatskoj policiji, razotkrila ga naknadna provjera

Na temelju priložene dokumentacije tog dana izdana mu je hrvatska vozačka dozvola. Međutim, onda se pokazalo da je ruska vozačka dozvola nevažeća.

Komentari 4

DU
Deleted user
11:48 29.03.2022.

U Njemačkoj pokažeš ukrajinsku putovnicu voziš se besplatno vlakom autobusom

VL
DQ
Dq
15:09 29.03.2022.

Uz to su mu pronašli i doktorat sa jednog našeg uglednog sveučilišta , koji je u rangu te "vozačke". Radi taj lik i za njihovu obavještajnu zajednicu, ak se ne varam.

VL
Avatar matezanki13
matezanki13
11:52 29.03.2022.

U Hrvatskoj pokažeš ukrajinsku putovnicu voziš se besplatno vlakom autobusom

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:18 29.03.2022.

Kninjanin kao svoj na svome u duhu pravog hrvatstva 'podvalio' krivotvorenu rusku vozačku hrvatskoj policiji, razotkrila ga naknadna provjera uz Boga i domoljublje koja je pokazala da nije izvorni pravi hrvat nego instant hrvatina prava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.