Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjetna kazna

Klicin brat osuđen za premlaćivanje supruge i ilegalno držanje oružja

11.04.2018.
u 06:30

Tomislav Žuljević nije se pojavio na izricanju presude, a s obzirom na to da je proglašen krivim, morat će platiti i tisuću kuna sudskih troškova.

Na uvjetnu kaznu zatvora od godine dana uz rok kušnje od pet godina osuđen je u utorak na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu Tomislav Žuljević (46), mlađi brat ubijenog Vinka Žuljevića Klice.

Mlađi Žuljević se na optuženičkoj klupi našao zbog optužbi da je u srpnju 2016. godine supruzi Mirandi Žuljević prijetio smrću i pretukao je, a optužen je i zbog protuzakonitog posjedovanja oružja. Za svako od ta tri djela dobio je po šest mjeseci zatvora, što je na kraju spojeno u jedinstvenu kaznu od godinu dana, koja je potom zamijenjena uvjetnom osudom.

Tomislav Žuljević nije se pojavio na izricanju presude, a s obzirom na to da je proglašen krivim, morat će platiti i tisuću kuna sudskih troškova. Prošlog tjedna Klicin brat je, iznoseći obranu, priznao kako je ilegalno posjedovao “mikro uzi” koji je bio uspomena na njegova brata, a “s gnušanjem” je odbacio optužbe da je pretukao suprugu.

Komentara 1

BL
bluesbob
10:27 12.04.2018.

Klica zla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije