Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rakete preko Japana
Povratak na članak

Nitko više ne zna kako odgovoriti Kim Jong-unu

Južna Koreja odmah je uzvratila vježbom – poslali su osam bombi od po jednu tonu u granično područje sa Sjevernom Korejom

Komentari 134

MI
miso
20:14 30.08.2017.

"Nitko više ne zna kako odgovoriti Kim Jong-unu". ... A kako bi bilo da mu čestitamo, kao i za svaki uspjeh drugih država? Pa, zar nije u tako autističnom sustavu veliki (znanstveni) uspjeh postići takve (istina, vojne, koje svatko apriorno osuđuje) rezultate? ... Možda zadive svijet i nekim drugim, humanitarnim, rezultatima?

VL
DU
Deleted user
21:04 30.08.2017.

Znam da nije u skladu zapadnjačke filozofije razmišljanja, a šta da ga jednostavno ostave na miru.

VL
BI
billynik
20:33 30.08.2017.

Možda da ga ostavite na miru a ne da mu u dvorištu radite manevre.

VL
Avatar 123456
123456
20:03 30.08.2017.

Nitko više ne zna kako odgovoriti Kim Jong-unu ------------------------------------------ ja znam - prestanite hebati tog čovjeka i njegov narod i sve bu dobro! Tak ste hebali i Huseina i ubili i njega i zemlju mu, opljačkali naftu, zlato, umjetnine i sve kaj je bilo za opljačkati pod izgovorom kak predstavlja opasnost, a opasnost ste vi ameri, englezi i židovi!!!

VL
DU
Deleted user
20:27 30.08.2017.

Mozemo o njemu misliti sta hocemo,ali da je lud?Ne bih rekao.Kimu je jedino osiguranje,da ge niko nece dirati,upravo atomsko oruzje.Da je pukovnik Gadafi imao atomsku,svetske "demokrate",na celu sa Usa,nikada ga ne bi napale.

VL
Avatar Proleter
Proleter
21:16 30.08.2017.

Da li se to meni čini ili je Južna Koreja bombardirala sama sebe?

VL
Avatar Mario1000
Mario1000
20:24 30.08.2017.

sta ovi iz zajecara komentiraju u vecernjem koda nemaju srbski tisak

VL
DU
Deleted user
20:32 30.08.2017.

hehehe. pa nek odgovore ko srbiji, libiji, iraku, afghanistanu....hehehe

VL
Avatar southman
southman
20:03 30.08.2017.

Ozračite ga...

VL
DU
Deleted user
23:50 30.08.2017.

Bucko mi je sve simpatičniji, a Trump me podpuno razočarao svojom vanjskom politikom. Očigledno je da su Trumpa pritisla judeomasonska središta moći i da se mora kretati utabanim stazama. A Bucko, bez obzira što tko mislio o njemu i njegovom režimu, svima je pokazao kako se suprotstaviti američkom gospodstvu. Samo oštro i bez milosti.

VL
DU
Deleted user
19:36 30.08.2017.

A zašto nije reagirao proturaketni štit? Opet se osramotili najprije su Amere ponizili Rusi kada su im uništili prvu salvu raketa, a sada ih ponižavaju iz Sjeverne Koreje taj štiti od nekoliko milijardi dolara za kojeg su potrošili tko zna koliko još za razvoj. Možda da ukinu sankcije pa bi to bio korak prema normalizaciji. Samo prijedlog hahah haha

VL
VI
Vito
08:25 31.08.2017.

adler77: kima treba sjebati ::::::::: Wikipedija: Kim (kumin, kim pitomi, kimlin, lat. Carum carvi) jedan je od najstarijih poznatih začina iz porodice Apiaceae. Rasprostranjenost - Kim se najviše uzgaja u zemljama bivšeg SSSR i u Europi (Holandija i skandinavske zemlje).. Porijeklom je iz Male Azije. - Uporaba Kim je klasičan začin teškoj hrani: jelima od krumpira, mahunastog povrća, kupusa i dodatak je pecivu. Listovi kima imaju okus peršina i kopera, pa je izvrstan dodatak juhama i salatama. Korijen se može kuhati, kao svako drugo povrće. Plodovi su omiljeni naročito u židovskoj, sjeverno i istočno europskoj kuhinji, kao začin pecivima od raži, gulašu, siru, kolačima, jabukama i rakiji. Ni nakon dužeg vremena plodovi kima ne gube na kvalitetu i aromi. Od kima se rade i likeri i rakije. - Kemijski sastav Kim sadrži eterična ulja, više masne kiseline i vitamin C. - Zanimljivo je da kemijska molekula od koje potječe osjećaj "okusa kima", S-karvon, ima identičnu strukturu kao molekula koju poistovjećujemo sa "okusom nane", tzv. R-karvon, pri čemu je jedina razlika u njihovoj hiralnosti. Narodno vjerovanje - Kim pospješuje apetit, olakšava probavu, nadutost i pomaže kod grčeva u trbuhu. Ulje kima koristi se za ublažavanje glavobolje, migrena i loše probave.

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
20:30 30.08.2017.

Kim se ne paca u nikoga, on se samo brani od lopuza Amera sto mu se suljaju oko kuce. On ispali par raketa u znak upozorenja sto ce im se desiti, ako budu pruzali sape. Korejanska vojska ne prijeti nikome,, njih nema ni vidit ni cuti dok ih Ameri ne spopadaju. Oni su kao i Kinezi, sute i bave se sobom. Kako je Kineski Predsjednik rekao svojima nedavno, hvala vam decki, odlican posao ste uradili, cuvali svoju zemlju, a oni u glas -Sluzimo narodu. ehehe.. Ne za dom spremni kao i ovi nasi mracnjaci, a od doma ostala samo zastava, nego za NAROD spremni.

VL
DU
Deleted user
21:40 30.08.2017.

Kim će 100% reagirati. Samo čisto sumnjam da će reagirati na način da isprovocira potpuni napad. Plasirati će koji prljavi udarac ali taman toliko da ga nemaju razlog napasti. Prilično je predvidljivo sumanut.

VL
VI
Vito
08:46 31.08.2017.

Smiješno je što se uz svu najmoderniju tehnologiju i satelite ne mogu na kugli zemaljskoj pronaći pokreni raketni sustavi sjeverne Koreje. _______ Ili ih imaju toliko mnogo da ih se ne može uništiti sve odjednom postojećim sustavom i količinom krstarećih i proturaketnih raketa??? ________ Kad vidimo snimke lansiranja vidimo razlčiti okoliš, što znači svaki put lansira rakwetu s nekog drugog položaja. ________ A istančana nadzorna tehnologija ga ne može pronaći. _______ Kako su uspješno pronalazili mjesta na kojima su boravili teroristički vođe??? - ah, da imali su nekog "na terenu" koji im je javljao kretanje terorista. _______ U sjevernoj Koreji nemaju nikoga pa tako ne mogu niti otkriti kuda se kreće. ________ Da znaju gdje će se kretati mogli bi ga jednostavno uništiti "Tomahawk"-om. ______ Samo to moraju znati nekoliko minuta prije, kako bi programirali raketu da leti točno onim kanjonom kojim se kreće vođa sjeverne Koreje. _______ A sjeverna Koreja nije glatka pustinja, već je "bliže" BiH zemljopisu pa skretanje u drugi kanjon nije raketi lako uprogramirati. _______ Tako da će igra "mačke i miša" potrajati do prirodne smrti "miša"

VL
VI
Vito
08:04 31.08.2017.

postoji mogućnost da USA sada izvede ono što nikada nije. :::::::::::::: Što USA nije nikad izvela???? ___ Nije ispalila "Tomahawk"??? _______ Koje li laži. ______ Ispaljivali su te rakete na Iran i Afganistan, tako da je to samoobmanjivanje ovog članka i "novinara". _____ A Kim to točno zna i nije ga briga.

VL
VI
Vito
08:21 31.08.2017.

sigurno je da nitko od njih ne može ponuditi suvisao odgovor. :::::::::::::::: Zašto??? __________ Zato što su škrti. _______ Koliko košta jedna raketa "Patriot"??? - Unit cost, US$1 to 6 million --- To baš i nije malo kad se želii "smiriti" "luđaka" koji točno zna kako škrti kapitalisti razmišljaju. __________ Da USA ispali "Patriot" raketu na raketu sjeverne Koreje i pogodi ju iznad "međunarodnog prostora", što bi se dogodilo??? _______ No, što bi se tek dogodilo da fula??? _________ Zato škrti kapitalisti ne žele niti pokušati pogoditi raketu - praktički se boje rezultata. _________ Izraelci su svoje "Patriot" rakete uspješno koristili. _________ Zašto ih Amerikanci ne žele koristiti???

VL
VI
Vito
08:34 31.08.2017.

Proleter: martaivanpavao: _____________ Koje djetinjaste igrice. ______ Pokaži ti meni svoga, ja ću tebi moga. ______ I nakon toga, što??? _________ Tko će od njih prvi oprati ruke nakon što su se držali za genitalije???

VL
GE
Germanicus
06:29 31.08.2017.

Nek pitaju Cerara......on je strucnjak za krizne situacije!Hihihihihi😁😁😁😁😁😁😁

VL
VI
Vito
07:55 31.08.2017.

sa SAD-om :::::::::::::::: "Večernji list" / "Školska knjiga" - Nedjelja 27. kolovoz 2017. godine -Hrvatski školski pravopis - Babić, Ham Moguš - Usklađen sa zaključcima Vijeća za normu Hrvatskog standardnog jezika - str. 2 konačno hrvatski pravopis -dr. sc. Ante Žužul --- Tuđice str. 33 - 35. 2. a) Ako se jezik služi latiničnim pismom, vlastita se imena pišu onako kako se pišu u jeziku iz kojeg potječu. d) Strana zemljopisna imena često su ulazila u naš jezik putem jezika posrednika: engleskog, njemačkog, francuskog ili talijanskog jezika pa se u nas udomaćilo zemljopisno ime uobičajeno u jeziku posredniku. -- Tako su udomaćeni oblici : Ganges, Delhi ..., a službeni im je latinični lik: Ganga, Dilli ... Prednost valja dati službenom latiničnom liku, onomu koji se upotrebljava u jeziku iz kojeg ime potječe. :::::::::::::::: Ostatak - e) i f) je četnički dodatak kojeg ovdje izdajnici hrvatskog jezika koriste kako bi i dalje održavali privid jednakosti hrvatskog i srpskog jezika. _________ Službeni naziv države koju četnici nazivaju sad je- United States of America - kraće USA. ______ Prevedeno na hrvatski jezik Ujedinjene Američke Države - Nije Junction States of America - JSA - što jasno i doslovno znači prijevod sjedinjene američke države ________ Zašto uporno negirate hrvatski jezik??? ______ Čak i Austrijanci koji govore njemačkim jezikom, Talijani koji govore talijanksim jezikom, ne pišu JSA, nego USA. _________ No vi i dalje pokorno i poltronski slijedite četnički jezik.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.