Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
320 KVADRATA ZA 13.692 EURA

Kerumovo zemljište procijenjeno na 136.000 eura, prodano njegovoj ženi za 10 puta manji iznos

Rogoznica: Fanina rođendanska čestitka Kerumu tijekom konferencije za medije HGS-a
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
07.02.2024.
u 11:32

Prodaja je uslijedila nakon što je stečajna upraviteljica Keruma d.o.o lani u rujnu predložila splitskom Trgovačkom sudu donošenje rješenja o prodaji građevinskog zemljišta u Lori od preko 320 četvornih metara procijenjene vrijednosti 136.928 eura.

Trgovački sud u Splitu donio je rješenje kojim se zemljište Keruma d.o.o u stečaju u Lori dosuđuje njegovoj supruzi – ponuditeljici i razlučnoj vjerovnici Fani Kerum, koja je na javnoj dražbi za tu nekretninu ponudila 13.692 eura, odnosno desetinu procijenjene vrijednosti.

Prodaja je uslijedila nakon što je stečajna upraviteljica Keruma d.o.o lani u rujnu predložila splitskom Trgovačkom sudu donošenje rješenja o prodaji građevinskog zemljišta u Lori od preko 320 četvornih metara procijenjene vrijednosti 136.928 eura.

Stečajna upraviteljica Natalija Mladineo predložila je prodaju te nekretnine uz odgovarajuću primjenu pravila ovršnog postupka o nekretninama te je u dokumentu istaknula da je na navedenom zemljištu upisano i razlučno pravo u korist tvrtke Coast d.o.o kojoj je, pak, direktor Kerumov nećak Igor Sapunar.

Sud će u rješenju o dosudi nekretnine odrediti da se nakon pravomoćnosti i nakon što Fani Kerum položi kupovninu, u zemljišnu knjigu u njezinu korist upiše pravo vlasništva te da se brišu prava i tereti na nekretnini koji prestaju njezinom prodajom. Zaključno, brisat će se prava vlasništva Kerum d.o.o-a i upisati Fani Kerum koja je na javnoj dražbi održanoj 25. siječnja ponudila "najviši iznos valjane ponude".

VEZANI ČLANCI:

Osim najnovije prodaje zemljišta u Lori, stečajna upraviteljica Keruma d.o.o u siječnju je izvijestila i da su na javnoj dražbi prodana dva od četiri oglašena spremišta te tvrtke u Zadru, a najavila je i oglašavanje prodaje zemljišta u Starom Gradu na Hvaru te nastavak prodaje zemljišta i nekretnina u Drnišu.

VIDEO Željko Kerum zapjevao Cocin hit i osramotio se

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije