Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradonačelnik

Kerum vijećnicima: Ispričavam se, ubuduće ću stisnit' zube

kerum
Miranda Cikotić/24 sata
23.03.2010.
u 20:00

Splićani koji se prijavljuju Zavodu za zapošljavanje od sutra u poslovnicama Fine mogu podići svojih 500 kuna uskrsnice.

Split: 021/600 100 split@vecernji.net

Rijeka: 051/214 551 rijeka@vecernji.net

Nezaposleni Splićani, kojih je ukupno 14.627, dobit će uskrsnice od 500 kuna, odlučilo je Gradsko vijeće. Mogu ih podići u poslovnicama Fine od sutra do 17. travnja. Rebalansom proračuna 8 milijuna kuna za pomoć nezaposlenima uzeto je od namjenskog novca za sanaciju Karepovca.

Jučer se gradonačelnik Željko Kerum ispričao HDZ-ovoj vijećnici Sanji Župi koju je na prošloj sjednici izvrijeđao.

– Ispričavam se vama i svima ostalima. Imam stvarno puno obveza, pustite me da radim. Ne svađajmo se. Reagirao sam tako zato što sam emotivan. Vi ste meni nešto spomenuli, ja sam reagirao onako, a volio bih da nisam. OK, ispričavam se i ubuduće, "kad mi ne'ko nešto reče, stisnut ću zube i neću reć' ni riči"! – završio je s isprikom Kerum.

Marin Jurjević (SDP) opet je postavio pitanje o nagodbi Grada s obitelji Ugrin, kojoj je isplaćeno više od 5 milijuna kuna. Podijelio je i dokument gradske Službe za imovinskopravne poslove koji potpisuje Slavica Radić, a u kojem se tvrdi da je nagodba nezakonito trošenje novca. Dogradonačelnik Šundov tvrdi da je to mišljenje jedne službenice koje pročelnik Ivica Pavić nije uvažio. Ponovio je kako iza nagodbe stoji jednoglasna odluka Gradskog vijeća te je sve napravljeno prema propisima. Ugrine su već isplaćene i radovi na nadvožnjaku kod kampusa će se uskoro nastaviti. (sv)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije