Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opuštanje na suncu

Kerum krši pravila da bi uživao s Fani

'27.02.2010., Split - Gradonacelnik Zeljko Kerum je svoju trudnu Fani Horvat izveo u setnju rivom po suncanom danu. Sjeli su i na kavu, ne skrivajuci se ni od koga.   Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
27.02.2010.
u 16:17

Splitski gradonačelnik Željko Kerum dovezao se do rive u svom BMW-u koji je nepropisno parkirao na autobusnom okretištu pa je sa svojom trudnom Fani otišao na kavicu

Lijepo sunčano vrijeme izmamilo je jučer na splitsku rivu mnoštvo ljudi, među njima i neke poznate face. Susreli smo tako pjevače Mucala i Ivu Jagnjića iz grupe Dalmatino, Tončija Gabrića, ali i gradonačelnika Željka Keruma. Sjeo je on u svoj omiljeni kafić na početku rive i to sa svojom Fani koja, eto, broji manje od mjesec dana do porođaja. Uživali su na suncu, javljali su im se prijatelji poput Joška Svaguše koji je svratio u prolazu. Ima gradonačelnik pravo na opuštanje, ali je jučer usput prekršio i zakon. Ferrari je ostavio u garaži, ali je zato svoj BMW, kojim se dovezao, parkirao na autobusnom okretištu kod crkve svetog Frane. Odavno policija vodi borbu s nesavjesnim vozačima koji tu ostavljaju vozila i nerijetko onemogućuju autobusima Prometa prolazak, pa tuda patrolira i pauk-služba. Kerum je prošao “lišo”, nije ga zamijetio pauk, no zato su njegov potez komentirali građani u prolazu.

Komentara 3

DO
doktorica
09:09 28.02.2010.

Izabrali su si ga pa neka ga i trpe.

NE
NenadK
16:40 27.02.2010.

Kak ne razmete da je njegov BMW premazan farbom nevidljivom za pauke.

HR
hr76
16:42 27.02.2010.

Ne tiče me se Kerumov privatni život i neću ga komentirati, ali kao gradonačelnik bi trebao davati primjer građanima, a on naočigled svih nepropisno parkira. Stvarno se ponaša kao šerif i teško da će ući u drugi mandat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije