Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradonačelnik

Kerum je Kerumovoj stranci odobrio najam prostora na rivi

'pixsell-hrvatska-split-04.03.2010.- split zgrada u koju ce se doseliti kerumova hrvatska gradjanska stranka na samoj rivi Photo: Nino Strmotic/PIXSEL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
05.03.2010.
u 08:40

Slučajno ili ne, nove prostorije Hrvatske građanske stranke nalaze se iznad kafića u kojemu Željko Kerum s prijateljima i djevojkom Fani često ispija piće.

Pobjeda na lokalnim izborima inspirirala je Željka Keruma da potkraj rujna prošle godine i službeno osnuje svoju stranku. Nazvao ju je Hrvatska građanska stranka, sam je postao predsjednik, a okružio se odanim ljudima, koji ujedno obavljaju i čelne funkcije u Gradu i Županiji.

Iz Lore se sele u centar

Tada je kao adresa sjedišta stranke navedena Zrinsko-Frankopanska 68, gdje se nalaze supermarket i uredi tvrtke Kerum u Lori.

Ne može ozbiljna stranka, k tomu još na vlasti, u drugom po veličini gradu u državi dijeliti prostor s trgovinom, a predsjednik stranke Željko Kerum riješio je taj problem dogovorivši se s – gradonačelnikom Željkom Kerumom!

Naime, neslužbeno smo doznali da je od Grada Splita Hrvatska građanska stranka dobila na korištenje ekskluzivan prostor na splitskoj rivi na adresi Obala Hrvatskoga narodnog preporoda 5. Riječ je o više od 160 kvadrata na prvome katu zgrade koja se nalazi na rivi, a svojim zapadnim pročeljem gleda na Marmontovu ulicu.

Nekada se tim prostorom koristila Libra, a u posljednje je vrijeme bio prazan. Nije nam poznato na koje je razdoblje Kerumova stranka dobila prostor ni koliko će mjesečno plaćati najamninu. Vjerojatno će cijena biti ista onoj koju plaćaju i druge stranke što se koriste gradskim prostorijama, a riječ je o 1,5 eura po četvornome metru mjesečno.

Naravno, trebat će nešto novca potrošiti na uređenje i opremanje tih prostorija, dugo nisu bile korištene te su sada vjerojatno i prilično zapuštene, no to Kerumu nije nikada bio velik problem.

Slučajno ili ne, novo sjedište stranke nalazi se iznad Kerumova omiljenog kafića.

Šutnja glasnogovornice

Često ga se može vidjeti kako ispija kave i druga pića na tome štekatu na rivi, prije samo nekoliko dana bio je tamo sa svojom Fani, prijateljem i predsjednikom Hajduka Svagušom i trenerom Poklepovićem, a BMW je nepropisno parkirao na autobusnom okretištu.

Službeni upit poslali smo jučer rano ujutro na e-mail gradonačelnikove glasnogovornice, no još uvijek nismo dobili nikakav odgovor.

Ključne riječi

Komentara 4

KG
kaj_god
09:39 05.03.2010.

Seljak osnovao građansku stranku???!!! Njemu je valjda dosta to što živi u gradu, pa je to to.

OB
-obrisani-
15:08 05.03.2010.

ako su to svi Grijesi Keruma,..onda je on cóvik-Svitac !!...-))

VO
virko_om
17:51 05.03.2010.

tko je odobrio i dao u najam prostorije SDP -u i HDZ-u , koliko znam nije Kerum

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije