Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Kći žene na koju je naletio policajac: 'Bila je puna života, uvijek nasmiješena...'

- Svakog dana bi odlazila kupiti kutiju cigareta u kafić udaljen stotinjak metara od Naselja ‘Mate Balote’, u kojemu je živjela. To je učinila i kobne večeri, ali se više nije vratila - suznih očiju rekla je Marijana
26. prosinca 2019. u 21:47 4 komentara 842 prikaza
Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Naša majka je bila puna života i radosti. Uvijek je bila nasmiješena i spremna pomoći, tako da je našu obitelj vijest o njezinoj pogibelji doslovno šokirala. Telefoni nam neprestano zvone. Riječi utjehe pružaju nam mnogi. Ne osuđujem nikoga, pa ni tog mladog policajca, ali nadam se da će cijeli slučaj pravedno biti odrađen - rekla je za 24 sata Marijana Rupenović Vizjak, najstarija kći 72-godišnje Ines Rupenović, koja je izgubila život u naletu policijskog auta na Badnjak u Poreču.

Pogledajte kako izgleda čaroban zagrebački Advent iz dječje perspektive VIDEO Dječja patrola na Adventu: Pogledajte što je snimila GO PRO kamera na glavi šestogodišnjaka

Kaže da je majka čitav život radila u turističkom sektoru Riviere, današnjeg Valamara, i da nikad nije bila jedna od onih koji sjede na kauču. Neprestano je nešto radila, a najveće zadovoljstvo bilo joj je nakon svega zapaliti cigaretu.

- Svakog dana bi odlazila kupiti kutiju u kafić udaljen stotinjak metara od Naselja ‘Mate Balote’, u kojemu je živjela. To je učinila i kobne večeri, ali se više nije vratila - suznih očiju rekla je Marijana.

Vlasnik kafića kaže da mu je vrlo žao Ines, jer je poznavao nju i njezine. Dodao je da je 24-godišnjem policajcu koji je vozio auto sigurno jako teško, jer nitko ne bi htio biti na njegovu mjestu.

Župnik
zbog korone
Župnik u pismu vjernicima: Domove sami blagoslovite, a nama samo uplatite novac na račun
HT e-Liga
INTERVJU
'Nakon uspjeha HT e-Lige, još jače ulazimo u e-gaming segment'
  • Zooltan:

    I ovi koji su puni života trebaju paziti kad hodaju preko pješačkog prolaza. pa pi tragedija bila manja .

  • dalibor.hren:

    Gospođo Marijana, moja iskrena sućut, no bez obzira na pravorijek, mamu neće vratiti nitko - na žalost!

  • sinisa.budimir.18:

    Decko je pre mlad ali je policija u globalu pre bahata !!