Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginula u nesreći u Poreču

Kći žene na koju je naletio policajac: 'Bila je puna života, uvijek nasmiješena...'

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
26.12.2019.
u 21:47

- Svakog dana bi odlazila kupiti kutiju cigareta u kafić udaljen stotinjak metara od Naselja ‘Mate Balote’, u kojemu je živjela. To je učinila i kobne večeri, ali se više nije vratila - suznih očiju rekla je Marijana

Naša majka je bila puna života i radosti. Uvijek je bila nasmiješena i spremna pomoći, tako da je našu obitelj vijest o njezinoj pogibelji doslovno šokirala. Telefoni nam neprestano zvone. Riječi utjehe pružaju nam mnogi. Ne osuđujem nikoga, pa ni tog mladog policajca, ali nadam se da će cijeli slučaj pravedno biti odrađen - rekla je za 24 sata Marijana Rupenović Vizjak, najstarija kći 72-godišnje Ines Rupenović, koja je izgubila život u naletu policijskog auta na Badnjak u Poreču.

Kaže da je majka čitav život radila u turističkom sektoru Riviere, današnjeg Valamara, i da nikad nije bila jedna od onih koji sjede na kauču. Neprestano je nešto radila, a najveće zadovoljstvo bilo joj je nakon svega zapaliti cigaretu.

- Svakog dana bi odlazila kupiti kutiju u kafić udaljen stotinjak metara od Naselja ‘Mate Balote’, u kojemu je živjela. To je učinila i kobne večeri, ali se više nije vratila - suznih očiju rekla je Marijana.

Vlasnik kafića kaže da mu je vrlo žao Ines, jer je poznavao nju i njezine. Dodao je da je 24-godišnjem policajcu koji je vozio auto sigurno jako teško, jer nitko ne bi htio biti na njegovu mjestu.

Komentara 4

ZO
Zooltan
02:19 27.12.2019.

I ovi koji su puni života trebaju paziti kad hodaju preko pješačkog prolaza. pa pi tragedija bila manja .

DH
dalibor.hren
13:39 27.12.2019.

Gospođo Marijana, moja iskrena sućut, no bez obzira na pravorijek, mamu neće vratiti nitko - na žalost!

SB
sinisa.budimir.18
06:13 27.12.2019.

Decko je pre mlad ali je policija u globalu pre bahata !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije