Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginula u nesreći

Mladi policajac u šoku nakon naleta na pješakinju: 'Nisam je vidio'

Ilustracija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
25.12.2019.
u 11:23

Cesta je zbog očevida bila zatvorena do 23 sata. Policijska uprava istarska izrazila sućut obitelji preminule 72-godišnjakinje

Pješakinja (72) smrtno je stradala jučer u Poreču u naletu policijskog auta kojim je upravljao 24-godišnji policajac. Kako piše Glas Istre, policajac je skrivio nesreću. U trenutku sudara bio je sam u vozilu, a za vožnje nije bila upaljena rotacija.

Neslužbeno doznaju kako je policajac nakon nesreće izašao iz vozila i vidno u šoku nekoliko puta rekao: "Nisam je vidio".

Cesta je zbog očevida bila zatvorena do 23 sata. Policijska uprava istarska izrazila sućut obitelji preminule 72-godišnjakinje, koja je, kako se doznaje od mještana, svakodnevno dolazila u obližnji kafić gdje je kupovala cigarete i igrala Bingo.

Glas Istre objavio je i snimku nadzorne kamere obližnjeg kafića koja je zabilježila nesreću.

Komentara 9

CH
chemica
12:56 25.12.2019.

A zgražalo se kad je taksistica u Zagrebu istamburala staru koja je prelazila ulicu van zebre. Ova je "bila blizu", ali to valjda samo mi vozači znamo kakvu svinjariju rade pješaci kojima je teško napraviti još tih nekoliko prokletih koraka do samog pješačkog prijelaza. Jednostavno, ne očekuješ samoubojicu.

ST
sttipe
13:00 25.12.2019.

Sućut. Tri kvarta pješaka koji poginu ili budu udareni, više su krivi nego vozači koji ih obore!!! Svakodnevno gledam pješake, za koje pomislim da će kad-tad stradati, jer se ponašaju puno gore od ovaca!! A kaznu za slušalice u blizini bilo kakve prometnice, diga bi duplo nego za vožnju bez dozvole, i jednako ju naplaćiva i za dicu!!!

VL
vlada1
11:37 25.12.2019.

Super, sve se vidi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije