Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila na fejsu

Karolina Vidović Krišto: Više od 85 posto pedofila su homoseksualci!

karolina vidović krišto
Screenshot Facebook
06.06.2013.
u 11:29

Svojim radom posljednjih mjeseci našla sam se u središtu pozornosti jer sam, prije svega ljudski moralno, a onda, i prema zakonu i novinarskim uzusima, istražila i prokazala pedofiliju, napisala je Vidović Krišto

Novinarka Karolina Vidović Krišto napisala je u "Grupi potpore novinarki Karolini Vidović Krišto" otvorenoj na Facebooku kako su 85 posto pedofila homoseksualci, a da je do tog podatka došla istraživanjem u zadnjih pet mjeseci. Objavila je to nakon što ju je Zagreb Pride nominirao za homofoba godine.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

Onaj tko voli, ne zna mrziti, onaj tko mrzi, ne zna voljeti.Vidjela sam takozvane izbore za takozvane homofobe, i bolno je vidjeti toliku količinu mržnje i govora mržnje. Ne znam mrziti, Bogu hvala! Međutim, nešto me drugo zabrinjava. Zapravo, dvije stvari.

U životu sam imala i imam mnoge prijatelje koji žive ili čeznu za istospolnom vezom. To su, kao i svi moji prijatelji, divni ljudi.

Je li odobravam istospolne odnose? Jako pretenciozno pitanje. S jedne strane, tko sam ja da odobravam ili ne odobravam nešto, što nekome drugome ne čini ništa na žao? Ali opet, ne mogu voljeti grijeh, kao što ga prezirem i kod sebe, čak i mrzim! Evo, ipak mrzim. Mrzim grijeh. Ali nikako ne mogu mrziti nekoga. I, tko to nije grešan? Svi smo grešni. Nitko od mojih prijatelja, ni oni koji su mi to bili dok sam živjela u Muenchenu, ni oni u Bosni i Hercegovini, ni moji prijatelji u Zagrebu, ne idu na parade, nikada nisu nikoga mrzili. Poput svih koji vole, mi ne znamo mrziti.

A druga stvar, daleko više zabrinjavajuća, je sljedeća: svojim radom posljednjih mjeseci našla sam se u središtu pozornosti jer sam, prije svega ljudski moralno, a onda, i prema zakonu i novinarskim uzusima, istražila i prokazala pedofiliju te, u skladu ne samo sa zakonom, nego i u skladu sa svim moralnim i ljudskim načelima osudila pedofiliju, kao i one koji je provode, na nju potiču, odobravaju, prešućuju.

Isto tako, slijedom okolnosti, zadnjih 5 mjeseci došla sam do mnogih podataka, mahom javno prešućenih. Jedan od njih jest: više od 85% pedofila su – homoseksualci!

Tko to mene napada? I zašto? Molim odgovor!

Joseph Pulitzer je davno rekao - "Ne postoji zločin, ne postoji lukavstvo, ne postoji trik, ne postoji prijevara, ne postoji porok, koji ne žive od tajnosti. Iznesite ih na vidjelo, opišite ih, napadajte ih…prije ili kasnije narod će ih pomesti. Uključivanje javnosti nije jedina stvar koja je potrebna, ali je ključna, i bez nje drugi oblici djelovanja neće uspjeti."

>> Programsko vijeće HRT-a: Krišto je trebala dobiti izvanredni otkaz

Komentara 2

DU
Deleted user
08:08 09.01.2015.

Iznošenje činnenica I istine se kažnjava jer se ne uklapa u nečiji politički dnevni red.

LU
lukabulic
15:23 08.01.2015.

lažu mažu petljaju optužuju to je partija josipa broza tako hrane i održavaju ze i plutaju-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije