Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Karloviću 4,5 godina zbog Čupićeva ubojstva, ukinut mu pritvor

vilim karlović
PIXSELL
11.01.2010.
u 15:02

Zbog ubojstva Adriana Čupića u studenome 2008. godine Vilim Karlović je na zagrebačkome Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na četiri i pol godine zatvora.

Vilim Karlović (40) nepravomoćno je osuđen na 4,5 godina zatvora na zagrebačkome Županijskom sudu zbog ubojstva Adriana Čupića u studenome 2008. godine.

Istom presudom Željko Delić uvjetno je osuđen na tri mjeseca zatvora uz rok kušnje od godinu dana zbog pomaganja Karloviću u bijegu.

Prema optužnici, Karlović je ubio Čupića hicem iz pištolja jer ga je ovaj mjesecima kamatario te smrću prijetio njegovoj obitelji.

Vijeće sutkinje Rajke Tomerlin-Almer Karloviću je u obzir uzelo niz olakšavajućih okolnosti te mu je na današnjoj raspravi ukinut pritvor u kojem je od uhićenja krajem studenoga 2008. godine.

Komentara 6

OB
-obrisani-
06:19 12.01.2010.

čovjek se samo obranio od lešinara...

DU
Deleted user
15:30 11.01.2010.

ubiješ čovjeka i vani si za manje od četiri godine uz primjereno ponašanje. divne li države:)

GE
gembes
17:59 11.01.2010.

Potpuno se slazem sa presudom. Ja bih mu jos manje dao. Cupic ga je dugo drzao u strahu,iskoriscavao, pretio smrcu njegove porodice... Pokojni je bio kriminalac bez ikakvih skrupula tako da Gos. Karlovic nije imao drugog izbora. Jadnik nije mogaoao vise da izdrzi teror koji ovaj tezak kriminalac vrsio na njega. Dobro je uradio! S ovim cinom je oslobodio drustvo od opasnog napasnika. Gospodinu Karlivicu cestitam svim srcem i zelim mu sretnu buducnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije