Naslovnica Vijesti Crna kronika

Karloviću 4,5 godina zbog Čupićeva ubojstva, ukinut mu pritvor

Zbog ubojstva Adriana Čupića u studenome 2008. godine Vilim Karlović je na zagrebačkome Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na četiri i pol godine zatvora.
11. siječnja 2010. u 15:02 6 komentara 418 prikaza
vilim karlović
Foto: PIXSELL

Vilim Karlović (40) nepravomoćno je osuđen na 4,5 godina zatvora na zagrebačkome Županijskom sudu zbog ubojstva Adriana Čupića u studenome 2008. godine.

Istom presudom Željko Delić uvjetno je osuđen na tri mjeseca zatvora uz rok kušnje od godinu dana zbog pomaganja Karloviću u bijegu.

Prema optužnici, Karlović je ubio Čupića hicem iz pištolja jer ga je ovaj mjesecima kamatario te smrću prijetio njegovoj obitelji.

Vijeće sutkinje Rajke Tomerlin-Almer Karloviću je u obzir uzelo niz olakšavajućih okolnosti te mu je na današnjoj raspravi ukinut pritvor u kojem je od uhićenja krajem studenoga 2008. godine.

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    čovjek se samo obranio od lešinara...

  • bambi:

    ubiješ čovjeka i vani si za manje od četiri godine uz primjereno ponašanje. divne li države:)

  • gembes:

    Potpuno se slazem sa presudom. Ja bih mu jos manje dao. Cupic ga je dugo drzao u strahu,iskoriscavao, pretio smrcu njegove porodice... Pokojni je bio kriminalac bez ikakvih skrupula tako da Gos. Karlovic nije imao drugog izbora. Jadnik nije mogao ... prikaži još!ao vise da izdrzi teror koji ovaj tezak kriminalac vrsio na njega. Dobro je uradio! S ovim cinom je oslobodio drustvo od opasnog napasnika. Gospodinu Karlivicu cestitam svim srcem i zelim mu sretnu buducnost.