Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Karloviću 4,5 godina zbog Čupićeva ubojstva, ukinut mu pritvor

Zbog ubojstva Adriana Čupića u studenome 2008. godine Vilim Karlović je na zagrebačkome Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na četiri i pol godine zatvora.

Komentari 6

OB
-obrisani-
06:19 12.01.2010.

čovjek se samo obranio od lešinara...

VL
DU
Deleted user
15:30 11.01.2010.

ubiješ čovjeka i vani si za manje od četiri godine uz primjereno ponašanje. divne li države:)

VL
GE
gembes
17:59 11.01.2010.

Potpuno se slazem sa presudom. Ja bih mu jos manje dao. Cupic ga je dugo drzao u strahu,iskoriscavao, pretio smrcu njegove porodice... Pokojni je bio kriminalac bez ikakvih skrupula tako da Gos. Karlovic nije imao drugog izbora. Jadnik nije mogaoao vise da izdrzi teror koji ovaj tezak kriminalac vrsio na njega. Dobro je uradio! S ovim cinom je oslobodio drustvo od opasnog napasnika. Gospodinu Karlivicu cestitam svim srcem i zelim mu sretnu buducnost.

VL
OB
-obrisani-
16:05 11.01.2010.

To ti je demokracija samo na Hrvatski nacin. Na Zapadu ubijes vuka i dobijes 16 mj. zatvora i kaznu od 30-40 000 € a kod nas odstrijelis covjeka pa 4,5 godinice a s dobrim vladanjemi manje a ako se pozalis Predsjedniku drzave onda te i oslobodi !!!

VL
MM
Mladen Miletić
16:18 11.01.2010.

nešto novo smo naučili ako vas banka muči i traži dug da vratoite ili prijete vaš stan ili kuču prodati da namire dug. Ubojstvo je riješenje. Kod dobroga vladanja je nekih 3 godinice ako se radi o veliiikoj lovi znaa se isplati se ! Ako ti budala podtrči skoči u mraku pod auto neki dobiju deblju kaznu. Kako znamo zbog navodnog dragog kamenja i jakog prijatelja suda bradatoga GENERAL Zagorc leži u zatvoru kako rekoše strašan zločin nisu ni znali da Petrač nije \"vidio\" kako nosi u staklenoj torbi i krade Hrvatsku. Koliko ono 8 godina . Drugi isto general i \" osuđeni\" na stalnu Bosnu domovinu zbog zločina to se zove demokratarska presuda i Balkansko PRAVO za zdravo...

VL
MU
mudri
20:59 12.01.2010.

uzo mu pare ,likvidiro ga,i dobio 4,5 godine,pravda u Hrvata.Poznato je da je karlović varalica koja je izvarala sve oko sebe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.