Naslovnica Vijesti Hrvatska

Karamarko se pohvalio objavljenim člankom: 'Hrvatska je danas na raskrižju'

Hrvatska je u proteklih 25 godina postigla mnogo, a hrvatski su građani heroji te priče, piše Karamarko
19. svibnja 2017. u 18:04 17 komentara 1752 prikaza
Tomislav Karamarko
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Bivši šef HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade, Tomislav Karamarko, pohvalio se kako je EurActiv, medij koji prati europsku politiku objavio njegov članak.

Tomislav Karamarko Otkrio planove Karamarko: To je najbolji način da nastavim služiti građanima

Karamarko je u članku pisao o ključnim pitanjima s kojim se Hrvatska suočava te kako će Institut za sigurnost i prosperitet Hrvatske otvoriti novo poglavlje u našoj budućnosti.

- Hrvatska je u proteklih 25 godina postigla mnogo, a hrvatski su građani heroji te priče. Žrtvovali su se, prilagođavali novome svijetu i odlučili krenuti konstruktivnim putem u budućnost. Postali smo članica Europske unije, NATO-a i lider u regiji. 

Međutim, Hrvatska je danas na raskrižju. Unatoč postignućima, situacija je neizvjesna i problemi s kojima se suočavaju naša zemlja, regija i svijet postaju sve teži. Sada je trenutak za izgradnju snažnije i prosperitetnije Hrvatske u kojoj svaki građanin ima pravo na kvalitetan život.

Zato sam poduzeo prve korake za službeno pokretanje Instituta za sigurnost i prosperitet Hrvatske čiji je cilj pomoći u oblikovanju sljedećeg poglavlja u životu naše domovine i njenih građana. Prvi neovisni 'think tank' u Hrvatskoj okupit će vrhunske domaće i svjetske stručnjake kako bismo se bavili složenim pitanjima i predlagali stvarna rješenja koja su od iznimne važnosti za budućnost Hrvatske. Institut će pomoći u razvoju sveobuhvatnog i integriranog plana za budućnost te se baviti pitanjima koja su ključna za snažnu demokraciju, sigurnost i gospodarstvo - objavio je Karamarko na Facebooku.

karamarko Opet aktivan Karamarkova putovanja – Bivši šef HDZ-a brusi ideju think-tanka po svijetu 04.02.2016., Zagreb - Tomislav Karamarko dao je ispred Banskih dvora izjavu za medije. Photo: Patrik Macek/PIXSELL SLJEDEĆA FAZA Karamarko objavio još jedan status o novim planovima Karamarko na konferenciji za medije u lipnju 2016., kada je objavio da podnosi ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a BIVŠI ŠEF HDZ-A Karamarko se vraća u politiku? 'Razvijam ideju o osnivanju instituta za javnu politiku u Hrvatskoj'

VIP izdvaja za Vas