Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI ŠEF HDZ-A

Karamarko se pohvalio objavljenim člankom: 'Hrvatska je danas na raskrižju'

Tomislav Karamarko
Luka Stanzl/PIXSELL
19.05.2017.
u 18:04

Hrvatska je u proteklih 25 godina postigla mnogo, a hrvatski su građani heroji te priče, piše Karamarko

Bivši šef HDZ-a i prvi potpredsjednik Vlade, Tomislav Karamarko, pohvalio se kako je EurActiv, medij koji prati europsku politiku objavio njegov članak.

Karamarko je u članku pisao o ključnim pitanjima s kojim se Hrvatska suočava te kako će Institut za sigurnost i prosperitet Hrvatske otvoriti novo poglavlje u našoj budućnosti.

- Hrvatska je u proteklih 25 godina postigla mnogo, a hrvatski su građani heroji te priče. Žrtvovali su se, prilagođavali novome svijetu i odlučili krenuti konstruktivnim putem u budućnost. Postali smo članica Europske unije, NATO-a i lider u regiji. 

Međutim, Hrvatska je danas na raskrižju. Unatoč postignućima, situacija je neizvjesna i problemi s kojima se suočavaju naša zemlja, regija i svijet postaju sve teži. Sada je trenutak za izgradnju snažnije i prosperitetnije Hrvatske u kojoj svaki građanin ima pravo na kvalitetan život.

Zato sam poduzeo prve korake za službeno pokretanje Instituta za sigurnost i prosperitet Hrvatske čiji je cilj pomoći u oblikovanju sljedećeg poglavlja u životu naše domovine i njenih građana. Prvi neovisni 'think tank' u Hrvatskoj okupit će vrhunske domaće i svjetske stručnjake kako bismo se bavili složenim pitanjima i predlagali stvarna rješenja koja su od iznimne važnosti za budućnost Hrvatske. Institut će pomoći u razvoju sveobuhvatnog i integriranog plana za budućnost te se baviti pitanjima koja su ključna za snažnu demokraciju, sigurnost i gospodarstvo - objavio je Karamarko na Facebooku.

Komentara 17

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
19:25 19.05.2017.

Bravo Tomice, veliki covjek i veliki domoljub napravio puno za domovinu.

Avatar Bruno
Bruno
19:28 19.05.2017.

Vratit ce se Tomica, kumovi iz Metkovica su proslost.

DR
drugPlenky
18:21 19.05.2017.

Dobar Tomica!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije