Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HDZ-a

Karamarko: Bitno je obnoviti hrvatsko selo i proizvodnju hrane

Tomislav Karamarko
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
20.11.2015.
u 11:31

Predstavnici Mosta prijepodne nastavili su pregovore s koalicijom koju predvodi SDP, a poslijepodne nastavljaju i pregovore s predstavnicima koalicije na čelu s HDZ-om.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u petak je, uoči nastavka pregovora s Mostom o poglavljima energetika i zaštita prirode i okolišta i poljoprivreda i ruralni razvoj, poručio kako je HDZ-u i Mostu bitno da se obnovi hrvatsko selo i proizvodnja hrane.

"I jednima i drugima značajno je da obnovimo hrvatsko selo. To znači da obnovimo proizvodnju hrane, to znači uravnotežiti odnos s tzv. uvozničkim lobijem", izjavio je Karamarko novinarima ispred središnjice HDZ-a, upitan što očekuje od nastavka pregovora s Mostom

 Istaknuo je da se kroz proizvodnju hrane mora vratiti život na selo. "Imamo o čemu pričati", kazao je.

Predstavnici Mosta prijepodne nastavili su pregovore s koalicijom koju predvodi SDP, a poslijepodne nastavljaju i pregovore s predstavnicima koalicije na čelu s HDZ-om.

Riječ je o trećoj rundi pregovora, o reformama u poljoprivredi, energetici te zaštiti okoliša, dijelu reformskog paketa kojim Most uvjetuje podršku novoj vladi, a vodit će se u stranačkim središnjicama.

>> Karamarko o Istri kao samostalnoj regiji: To je avantura. Što je sve spreman Milanović dati za 3 potpisa 

>> Most i SDP za manje županija, HDZ za status quo, ali se nećka

Komentara 127

TO
torcidaš
12:36 20.11.2015.

Komšije iz Prnhavora i ostalih Delova voljene im otadzbine okupirali ovaj pirtal, svoj portal.

HR
hrvatska91
11:59 20.11.2015.

Hmmm...a nisu svi ti seljaci zapravo kulaci, koji bi trebali dati svu zemlju "partiji" na raspolaganje, a njih u "zadruge" i tjeraj ih do krvi dok ne padnu ?!? Pa tako je bilo pod komunističkim režimima... seljak je bio jedan od najvećih neprijatelja sustava, jer je živio isključivo od svog rada ni nije mu se nikako nije moglo dokazati koliko je komunizam zapravo "koristan" za njega... trebalo je uništiti sva mala poljoprivredna gospodarstva i malog pobožnog domoljubnog čovjeka, ne bi li se stvorio bezbožan komunistički lik, koji ne prizna ni oca ni majku, ni brata ni sestru, ni Domovinu, ni Boga ni vjeru...samo "partiju" ! I kako onda očekivati od simpatizera i nasljednika te iste "partije" da ulažu u napredak sela i poljoprivrede ? Da, gosp. Karamarko, to je jedna od najbitnijih reformi koje treba provesti - podići naše selo i seljaka iz prašine jugo-post-komunističke ekonomske politike i podići ga barem na nivo jednog slovenskog seljaka...ili još više... Kada promatramo sve razvijene zemlje svijeta, zaključujemo da bez jake poljoprivrede jednostavno nema jake i samostalne države.

LO
lokun
12:17 20.11.2015.

Narid je kaznio partiju i njenu politiku, sto prije formirati vladu po želji naroda apartijom ce sr baviti k stigucije Konacno partija završava u smeću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije