Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sud odlučio
Povratak na članak

Kapetan Dragan ostaje u zatvoru do izručenja Hrvatskoj

Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, koji je u Hrvatskoj optužen za ratne zločine 1990-ih, nije protuzakonito u zatvoru i kojemu će ostati do daljnjega.

Komentari 58

OB
-obrisani-
20:55 20.11.2010.

Rece gedzo jedne prilike da u HR ponovo moze samo na tenku! Moj mu je savjet da umjesto tenka priprema i podmazuje SUPCINU trebace mu.

VL
JA
jalnus
01:03 21.11.2010.

Pa di mu je lova da plati kauciju? Sta je radio sranja po Hrvatskoj samo iz zadovoljstva? E, znaci da nije profesionalac nego samo cetnik.

VL
DU
Deleted user
20:32 20.11.2010.

O svojoj ulozi u ratu u Hrvatskoj, a i kasnijim ratovima te kako je mutio vodu u visokoj politici Srbije zajedno sa Službom državne bezbednosti - Vasiljković govori sâm (usta moja hvalite me!) u trosatnom filmu o jedinici posebne namjene (Crvene beretke) koji je nedavno snimila RTS ponukana atentatom na Đinđića i ulogom paramil. struktura u srbijanskoj politici. To je naprosto nezaobilazno za sve koje zanima politika na ovim prostorima, a najviše zbog totalnog razotkrivanja kako su \"sudejstvovali\" vrh JNA i SDS u agresiji na Hrvatsku i kako su lokalni pobunjenici, angažirani u balvan revoluciji, bili tek gorivo za potpalu. Progooglajte i neće vam biti žao, između ostalog i zbog najmanje 15 min dugačkog japajakanja kap. Dragana...

VL
KU
kumajela
20:39 20.11.2010.

Nevin ko Srbin.

VL
99
999jakob
20:43 20.11.2010.

bre opancar skrivaos e kaj stakor i spavao pod mostovina, u sumamam, stalama, pod zemljoms a stakorima kak je i sam heheheheheheehe

VL
Avatar bok
bok
20:48 20.11.2010.

Skupljamo vazelin za -Vasilji ković-a ;-)))) ... trebat ce mu....

VL
Avatar HRB
HRB
20:56 20.11.2010.

U Zagori na izvoru rijeke Čikole, Stala braća da obrane naše domove. Stoji Hrvat do Hrvata, mi smo braća svi, Nećete u Čavoglave dok smo živi mi! ……… Čujte srpski dobrovoljci bando četnici Stići će vas naša ruka i uu Srbiji! …….. Čujte srpski dobrovoljci bando četnici Stići će vas naša ruka i u Srbiji! Stići će vas naša ruka i u Srbiji! Stići će vas naša ruka i u Srbiji!

VL
PI
pinokio68
20:57 20.11.2010.

E moj brace,zar te majka nije ucila,ne cini sine drugom,sto nebi zeli da netko cini tebi.E moj bracek,sad ti ne mogu reci sretno,jer ni drugima nije bilo dobro kad su ih tvoji cetnici i zlocinci masakrirali i ponizavali.Sad ces bracek gledati svako vece film,povratak na mjesto zlocina.Dok budes gledao film,mozda se sjetis nekog od onih nevino nastradalih u kijevu,kninu,skabrnji,novskoj,rajicima itd.

VL
OB
-obrisani-
20:58 20.11.2010.

Bravo za suca Edmondsa...ova kreatura ne smije biti na slobodi. A pazi ti bahatosti-još je zatražio i odštetu od australske i hrvatske vlade , umjesto da je zamolio za oprost..! Narod pamti.

VL
LU
Lujo123
21:03 20.11.2010.

Ovaj mali četn*k je bil jaaaako hrabar tak dugo dok se je mogel iživljavati na nenaoružanim i starim ljudima. Kad se je pojavil prvi hrvatski naoružani vojnik ovaj idiot bolesni je prvi zbrisal. Junačine li! Jedan od najogavnijih prizora koji sam u ratu videl (a bilo ih je dosta) je prizor pregaženih ljudi, traktora, stoke, automobila i svega i svačega preko kojih su tenkovima prešli ti četnić*i heroji u svekolikoj bežaniji kod Petrinje (Oluja). Da to nisam videl nebi veroval kaj su u stanju bili napraviti ti idioti u strahu od hrvatskog vojnika!

VL
OB
-obrisani-
21:05 20.11.2010.

Moras biti srbin i bezobrazan ,bezkarakteran kao Dragan Vasiljkovic.... trazi odstetu dvije zemlje ,a zna da je zlocinac.... kad kaze da nije ,zasto je pobjegao i skrivao se ?.... Zasto moj brat ne bjezi nikuda... Nije zlocinac ,branio je svojuu domovinu !!....Zbog takovih kao Vasiljkovic gledam na sve njih istim okom,a u sebi nosim mrznju..

VL
KU
kumajela
21:07 20.11.2010.

Gdje si Savo Štrbče, vascelo srpstvo ti je ugroženo. Presušila ti istina!? Gdje ti je brišiguz Kamoće?

VL
OB
-obrisani-
21:11 20.11.2010.

Najkaradnije je to da ovaj tako-zvani kapetan Dragan uopće nije Srbin, nego VLAH. To mu se najbolje na faci vidi.

VL
DU
Deleted user
21:12 20.11.2010.

Samo još jedna informacija - da nije bilo Frenkija Simatovića (Hrvat i po ocu - Konavle - i po majci - Bjelovar) ne bi ni bilo kap. Dragana jer je on SDB kliki služio kao deus ex machina iz stripovskog žanra odnosno tip koji im je došao \"k˙o kec\" za animirati probisvijete, kriminalce i nasilnike u posebnu jedinicu. Crvene beretke su dobile ime jer im je nakon zauzimanja Gline 91. Vasiljković dao crvene kape, a rekao u doljespomenutom filmu da ništa drugo nisu imali materijalnog pa im je dao beretke. I tko pod drugim jamu kopa - tako je i ta jedinica i gorespomenuti Hrvat Frenki Simatović okrenuo cijev i protiv premijera Srbije koji je ucmekan baš od snajperiste i br. 2 te i takve jedinice koju oformio Vasiljković na poticaj SDB. Tako da je njegovo zločinačko orgijanje po RH samo dio priče, ali ono pravo - kako su stvorili golem unutr. pol. problem u Srbiji (170 ubica, gde ću sa njima! - ojađen zbori ministar unutr. poslova Srbije) i kako su promijenili sliku o Srbiji koju imaju njihovi građani tako brutalnim činom i paramilitarizicijom (šamarali su i oficire!) - to pogledajte u tom filmu u 3 nastavka...

VL
OB
-obrisani-
21:12 20.11.2010.

+ - 20.11.2010. u 21:05h luena 1 je napisao/la: Moras biti srbin i bezobrazan ,bezkarakteran kao Dragan Vasiljkovic.... trazi odstetu dvije zemlje ,a zna da je zlocinac.... kad kaze da nije ,zasto je pobjegao i skrivao se ?.... Zasto moj brat ne bjezi nikuda... Nije zlocinac ,branio je svoju domovinu !!....Zbog takovih kao Vasiljkovic gledam na sve njih istim okom,a u sebi nosim mrznju.. --------------------------------------------------------------------------------------------- Nemoj držati mržnju u sebi, kanališi to nekako ne zdravo je totalno!!! Praktikuj više \"lekovitog\" on isteruje zlo iz tela, a uteruje DOOOBRO!!!.

VL
OB
-obrisani-
21:14 20.11.2010.

Lujo1, najvise su oni svojih civila UPRESALI sa tenkovima na relaciji od Ravnoga Rasca prema Zirovcu u onoj poznatoj traktorijadi (Oluji).Sve srbske JUNACINE dok im ne pokazes zube a kad ih OPERES po guzi brzi su od zeceva!

VL
OB
-obrisani-
21:20 20.11.2010.

20.11.2010. u 21:14h janakitu_tenatako je napisao/la: Lujo1, najvise su oni svojih civila UPRESALI sa tenkovima na relaciji od Ravnoga Rasca prema Zirovcu u onoj poznatoj traktorijadi (Oluji).Sve srbske JUNACINE dok im ne pokazes zube a kad ih OPERES po guzi brzi su od zeceva! -------------------------------------------------------------------------------------- Akitu_mipošipu!!! Skini ti lepo svoje čakšire, pa ćemo da ti dovedemo jednog sa gay pride-a, što je ne davno bio održan da ti lepo pokaže koliko brz može da bude!!! Ma kakav zec...!!!.

VL
MU
mudri20
21:25 20.11.2010.

\"Jao srbendare, al ce da vas razguze ove belosvetske sile\". hehehehehehe

VL
OB
-obrisani-
21:27 20.11.2010.

vendetta, nenosim ti ja caksire kao ti i tvoji koje branis.A usput operi ti te SMRDLJIVE srbske sjekutice pa da ja navratim da ti dam LULU MIRA da se nasmrces do mile volje.

VL
DH
dalibor.hren
15:24 21.11.2010.

A, gdje bi trebal biti nego u zatvoru? Jedino primjerenije mjesto je dva metra pod zemljom!

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.