Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
damir kajin

'Kao što je Vlada bila teret Josipoviću, još veći je bila ekipa oko IDS-a u Istri'

Damir Kajin
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
29.12.2014.
u 16:01

Slikovito je kampanju Ive Josipovića okarakterizirao kao čuvanje rezultata, u vrijeme dok su drugi napadali. Usto, drži štetnim što na listi koje su ga poduprle nema ID-a i SDSS-a

Dan nakon predsjedničkih izbora Damir Kajin, predsjednik Istarskih demokrata ocijenio je način vođenja Josipovićeve kampanje pogrešnom. Od Josipovića, kojega kao predsjedničkog kandidata podržavaju i Istarski demokrati, očekuje da progovori o korupciji i konkretnim slučajevima.

Slikovito je kampanju Ive Josipovića okarakterizirao kao čuvanje rezultata, u vrijeme dok su drugi napadali. Usto, drži štetnim što na listi koje su ga poduprle nema ID-a i SDSS-a.

- Kao što je ova Vlada bila golem teret Ivi Josipoviću, još mu je veći teret bila ekipa oko IDS-a u Istri - kazao je Kajin i izrazio nadu da će 11. siječnja dobiti u Istri dobiti i 80 posto glasova, jer će u slučaju da na poluotoku ne ostvari takvu premoć, teško pobijediti. Kajin dodaje da je Josipović talac IDS-ove politike napominjući kako je upravo Istra primjer nerada institucija što ju je, kazao je, učinilo prostorom "straha, medijskih nesloboda, droge i kriminala".

Izborni uspjeh Ivana Sinčića u Istri Kajin tumači kao izraz protesta svih političkih stranka i opcija.

>>Intervju s pobjednikom prvog kruga Ivom Josipovićem: Promijenit ću društvo

>>Josipović: Previše je krvi proliveno da bi Hrvatsku predali onima koji je ne zaslužuju

Komentara 6

Avatar Neron
Neron
16:47 29.12.2014.

Najzabavniji su mi političari poput Kajina, Kujundžića ili Linića koji nakon što ne zadovolje svoje apetite, izađu (ili budu izbačeni) iz stranke po kojoj onda opletu k'o vrag po grešnoj duši. A do jučer su bili ne samo dio te stranke nego u samom vrhu. Baš smiješno! Za ne vjerovati! Mislim, doslovno - takvim ljudima zbilja ne mogu vjerovati niti riječ!

LI
livoguza2
16:56 29.12.2014.

E, moj Kajine! Uvijek si laprdao bez ikakve veze. Teško je izvagati tko je komu bio veći teret, Josipović SDP-u i IDS-u ili oni njemu. Pametan čovjek vidi po zastavi duginih boja koja se vijori oko PRAVOG PUTA da se ne zna tko tu koga tovari. Meni se čini da bi ti htio da Josipović na hrvatskoj zemlji stvori GAYLAND kako bi i ti uživao u tovarenju. Lp.

Avatar kravata
kravata
16:35 29.12.2014.

Gospodin Kajin znači li to Istra postavlja predsjednika Hrvatske u kojoj ima najmanje Hrvata koji su osjetili rat. Nije za vjerovat onima koji su nam i ovaj nametnuli. Postavljali nam uvjet crvenu knjižicu za prema njima odgovorno političko radno mjesto. Ovi 80 % govori da su istrani zadovoljni jer su daleko od Vukovara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije