Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBIO ZID, PROZORE, RADIJATORE...

Kao da je bomba pala: 'Prva mi je pomisao bila - gdje je tata?'

Vozač u bijegu od policije završio u dnevnom boravku obiteljske kuće
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/18
10.09.2019.
u 18:24

Automobil kojim je upravljao pijani mladi vozač je udario tolikom silinom da je izbio prozore, probio zid i slomio radijatore, završivši u pola sobe

Vlasnik obiteljske kuće u Požegi Valentin Komarić mirno je spavao kada ga je odjednom probudio snažan udarac. Vozač za kojim je jurila policija, završio je u dnevnom boravku njegove kuće. Dogodilo se to u ponedjeljak kasno navečer, malo prije ponoći. Automobil je udario tolikom silinom da je izbio prozore, probio zid i slomio radijatore, završivši u pola sobe. Komarić je, srećom, netom prije toga otišao spavati u spavaću sobu. U suprotnom, kako sam kaže, pitanje je bi li danas bio među živima.

- U trenutku kada je udario auto već sam bio na spavanju, ali dvadesetak minuta ranije još sam bio u dnevnoj sobi i gledao televiziju. Udarac je bio strašno jak, kao da je opalila bomba. Shvatio sam da se dogodio nekakav udes. Digao sam se i izletio van. Kada sam otvorio vrata, imao sam što za vidjeti. Zadnji kraj auta virio je iz moje kuće – govori Valentin Komarić.

Vozač u bijegu od policije završio u dnevnom boravku obiteljske kuće
1/18

Svemu je prethodila prava policijska potjera ulicama Požeštine, baš kao u hollywoodskim akcijskim filmovima, koja je započela u ponedjeljak oko 22.45 sati u petnaestak kilometara udaljenoj Velikoj.

Kako se navodi u službenom policijskom izvješću, policajci su prilikom nadzora prometa pokušali zaustaviti Opel zagrebačke registracije, kojim je s 1,49 promila alkohola u organizmu upravljao 22-godišnjak. Međutim, mladi je vozač nastavio vožnju, a za njim su s upaljenim plavim rotacijskim svjetlom i sirenom krenuli i policajci. Vozač se nije zaustavljao, a u Trenkovu je bez zaustavljanja prošao kroz crveno svjetlo. Ubrzo je stigao u Požegu, gdje je na raskrižju uslijed neprilagođene brzine udario u živicu, a potom i u zid kuće obitelji Komarić.

Valentinova kći Ana Komarić također je bila šokirana nemilim događajem. U trenutku kada se automobil zabio u njezin dom, ona je bila u sobi na katu. Nije još bila zaspala, samo je čula da se neki automobil približava velikom brzinom. Prizor koji je ugledala bio je zastrašujući.

- Začula sam udarac i ugledala plava svjetla po sobi. Čula sam da auto brzo vozi i očekivala kočenje, ali umjesto kočenja začulo se samo lomljenje stakla. Baš neugodan zvuk. Prva mi je pomisao bila gdje mi je tata. Kad se tata javio, odmah mi je bilo lakše – rekla je Ana Komarić.

Mladi alkoholizirani vozač nakon nesreće smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Komentara 8

JA
Javnodobro
18:36 10.09.2019.

Pi koji put?

BA
Barbasmora
19:00 10.09.2019.

Ako nista drugo...bar nije vozia BMW!

GE
generacija57
20:15 10.09.2019.

Krivi su policajci što su nevinog pijanca naganjali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije