Naslovnica Vijesti Hrvatska

Uzgajali i "dilali" marihuanu, besplatno je davali učenicima

Dvojac u dobi od 23 i 26 godina je uz kaznene prijave predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dok su ostali kazneno prijavljeni u redovnom postupku.
01. lipnja 2017. u 12:13 1 komentara 633 prikaza
Foto: MUP

Korčulanska policija pritvorila je 26-godišnjaka i 23-godišnjakinju zbog sumnje da su na tom otoku proizvodili i prodavali marihuanu te je besplatno nudili maloljetnicima (učenicima), a zbog čega su kazneno prijavljeni i 19-godišnjak te jedan maloljetnik.

PRONAĐENA DVA LABORATORIJA Policija u akciji 'Rio' zaplijenila marihuanu, hašiš, kokain...

Dubrovačko-neretvanska policija je izvijestila da je višemjesečna istraga korčulanske policije rezultirala kaznenim prijavljivanjem četiri osobe, sve zbog kaznenih djela vezanih uz droge.

Muškarac (26) i žena (23) osumnjičeni su da su sadili indijsku konoplju i od nje proizvodili marihuanu, koju su potom prodavali.

Temeljem naloga dubrovačkog Županijskog suda, policija je u srijedu na području Vela Luke i Čare pretražila dvije kuće koje osumnjičeni koriste, gdje je pronašla i oduzela više od tri kilograma marihuane i dvije drobilice. Na području Vela Luke pronađena je i njihova plantaža indijske konoplje, na kojoj je bilo zasađeno 12 stabljika visine od 60 do 110 centimetara.

Istragom je utvrđeno i da je spomenuti 26-godišnjak dio marihuane besplatno dao maloljetniku koji je "travu" dalje preprodavao ili je besplatno davao na uživanje većem broju učenika škole koju i sam pohađa. Policija je i kod njega pronašla i oduzela mu manju količinu te droge.

Policija je utvrdila i da je jedan 19-godišnjak u zadnjih mjesec dana tom i drugim maloljetnicima besplatno davao marihuanu, koji su oni uživali u njegovu vozilu. Kod njega je policija pronašla tri zasađene stabljike indijske konoplje, visine od 23 do 75 centimetara.

Zbog sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te omogućavanje trošenja droga, policija je kazneno prijavila maloljetnika, 19-godišnjaka i 26-godišnjaka, dok je 23-godišnjakinja kazneno prijavljena zbog neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Dvojac u dobi od 23 i 26 godina je uz kaznene prijave predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, dok su ostali kazneno prijavljeni u redovnom postupku.

Patrick Stewart U medicinske svrhe Patrick Stewart priznao: Marihuana mi pomaže u liječenju Heroin GRANIČNI PRIJELAZ Zaplijenili 150.000 eura vrijedan heroin Željko Dolački Odbijene žalbe Željka Dolačkog MUP mora vratiti na posao

 

 

 

ZDRAVI ZUBI
Bolesti desni mogu izazvati čak i infarkt!

A1 izdvaja za Vas

  • ObrenM:

    Ovi dileri su mekog srca.Par puta besplatno,a onda ovisnost i prodaja svega iz kuce da "darovani"moze ovoga puta uz placanje doci do droge.