Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI I PODUZETNI
Povratak na članak

Zasadili kanabis u gradskom parku

Tko je i kada zasadio kanabis u gradskom parku policija istražuje

Komentari 4

PI
pistaljka
23:07 25.06.2017.

Cannabis je najljekovitija i najkorisnija biljka koju je dragi Bog dao čovjeku na uporabu. Nitko nikada u povijesti nije umro od upotrebe cannabisa. Cannabis je zabranjen prije stotinjak godina jer je kriminalna farmaceutska industrija, u rukama sotonske mafije, vidjela da će im pokvariti ogromno bogaćenje na račun bolesti koje će cvasti samo ako se zabrani cannabis. Ova blažena biljka toliko učvršćuje ljudski imunitet da sprečava sve vrste bolesti, uključujući tu rak, šećernu bolest, kardiovaskularne i moždane bolesti. Potražite na Internetu istinu o cannabisu (youtube etc.). Ova biljka je ne samo dobra za zdravlje čovjeka, nego je jedna od najrazrnovrsnijih industrijskih biljaka što postoje na svijetu. Ford je gradio svoje prve automobile od cannabisa, najbolja užad za brodove su pravljeni od nje, najtrajnija odjeća je pravljena od ove ljekovite biljke. Ako ju je Bog dao svakom čovjeku na uporabu, tko je onda taj satrap koji će tebi reći da ti ne smiješ uzgajati i koristiti ono što ti je Svevišnji Bog dao? Cannabis nije opojna droga, nego je hrana tijelu, poput rajčice, ali stotinu tisuća puta hranljivija.

VL
DH
dalibor.hren
21:30 07.06.2017.

Otvaraju nova radna mjesta za mlade poljdjelce!!!

VL
OB
ObrenM
19:47 07.06.2017.

To je zlatna mladez.

VL
CE
centirion
04:57 08.06.2017.

Hajd lijepo priznajte! Od Kanabisa najviše strahuje močna Farmatceuska Industrija jer bi izgubila profit! Inače Kanabis uopče nije štetan i od njega se ne postaje ovisnik!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.