Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Kampanja Foto Njuške za udomljavanje napuštenih životinja

U akciju pomoći napuštenim životinjama zaštitarima i udrugama pridružuju se fotografi, besplatno će fotografirati i tako pomoći u bržem pronalaženju doma
15. lipnja 2018. u 14:25 0 komentara 324 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/6

Dobra fotka pola je puta do udomljena, znaju to svi zaštitari i udruge koje se brinu o napuštenim životinjama i traže im domove.

Upravo iz tog razloga volonteri organizacije Helping Animals pokrenuli su kampanju Foto njuške, a cilj joj je besplatno fotografiranje životinja koje traže dom. Mogu im se javiti svi koji se bave spašavanjem životinja i dogovoriti termine za besplatno fotografiranje. Glavni moto Helping Animals je - Zajedno smo jači. To se vrlo brzo i potvrdilo, u samo nekoliko dana od pokretanja kampanje priključilo im se desetak fotografa i javili su se mnogi zaštitari kojima je potrebno fotografiranje životinja.

 | Autor : Privatni album/MailOnline Foto: Privatni album/MailOnline

Fotografi iz ove kampanje sada pokrivaju područje Zagreba i okolice, Karlovca, Siska, Osijeka, Slavonskog Broda, Požege, Varaždina, Čakovca i Šibenika, a nadaju se da će se kampanji priključiti i drugi fotografi iz cijele Hrvatske. Ova mala skupina ljudi poziva sve da se uključe na bilo koji način, jer svaka je pomoć dobrodošla. Možete fotografirati, ali i dijeliti slike životinja koje traže dom. Napuštenih je svakim danom sve više, a svako dobro djelo, koliko god vam se činilo malo, može značiti puno. 

Sve informacije možete dobiti na Facebook stranici Helping Animals ili na e-mail helping.any.animals@gmail.com

Akcija za pse Prikupljenim donacijama djevojčice spasile dva života sa Žarkovice Pazin Macu spašenu s drveta volonteri spašavali i iz skloništa traži dom Maša je vesela, zaigrana i doboćudna

 

 

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.