Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM JE POLITIKA

Kako se živi 25 godina od mirne reintegracije? Hrvati i Srbi se druže, jedno se ne može vidjeti

17.01.2023.
u 17:17

Već 25 godina ne može se vidjeti da zajedno sjede gradonačelnik Vukovara i njegov zamjenik iz reda srpske nacionalne manjine

Komentara 9

Avatar trabanti
trabanti
18:45 17.01.2023.

Živi se kako se živi - jedni su rušili drugi opet izgradili. Tko je rušio ne smije se niti napisati a tko je gradio nije danas tako važno. Za jedno "bratstvo i jedinstvo" temelja nema a niti ih više može biti. Koliko se god to "politički korektno" naređivalo.

MA
MaxBunker
18:49 17.01.2023.

A nama svima taj Galbrajt u HTV-ovoj emisiji prigodom obljetnice Mirne reintegracije veli kako srbskoj manjini u Hrvatskom podunavlju treba omogućiti ćirilicu!? S njim se usuglasio i Davorko Vidović, Šimpraga, a Radman Grlić i Ožbolt Škare-niti riječi!

TV
tvserija1
21:14 17.01.2023.

Malo je sada bolje kad je Penava ćirilične ploče bacio. Ima se još za raditi i paziti da se KraDeZe s partnerima nikada više na vlast u Vukovaru ne vrati. Tada bi se ploče vratile, a i Pupi na obljetnice reintegracije. Bolje je dok su ti što dalje, neka njih zajedno u Westinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?