Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Kako se vidi svećenike: od svetaca, preko super junaka pa do bogataša i preljubnika

Ne brinite se za "druge", već kako vas naš Gospodin vidi - jedini je komentar ispod posta, koji je u manje od 24 sata skupio više od 160 "lajkova"
11. ožujka 2020. u 12:29 1 komentara 657 prikaza
svećenici
Foto: Facebook

Od svetaca, preko super junaka pa do bogataša i preljubnika - tako se svećenike vidi, ovisno o tome kojim se očima gleda. Zaključak je to humoristične Facebook objave koju su na svojim Facebook stranicama objavili fratri iz Župe sv. Roka Virovitica. I nisu dobili niti jedan negativan komentar, što je na društvenim mrežama zaista rijetkost.

GRAĐANI PREPOZNALI LOPOVA Fratri objavili snimke i obračunali se s virovitičkim kradljivcem milodara

- Ne brinite se za "druge", već kako vas naš Gospodin vidi - jedini je komentar ispod posta, koji je u manje od 24 sata skupio više od 160 "lajkova".

Na zanimljiv način komuniciraju oni s vjernicima preko društvenih mreža, a u širu javnost su dospjeli nedavno kada su na Facebooku objavili fotografije lopova kako iz njihove crkve krade škrabicu.

Ilustracija SLOVENSKI BISKUPI PROTIV KORONE Pričest na ruku, bez davanja mira i križanja blagoslovljenom vodom na ulazu u crkvu

“Molimo vas, ako vidite u crkvi ovoga gospodina koji je danas odnio kasicu iz crkve, da mu drugi put pomognete jer su kasice zaista teške, a čovjek još i šepa pa da si ne ozlijedi kičmu”, apelirali su fratri u nedjelju predvečer, dodavši kako je ovo drugi put u samo pet dana da je njihova crkva na meti lopova.

zbog nacističkih konotacija
Nakon što ga je RTL izbacio iz emisije oglasio se utučeni Jurica: 'Imam vam potrebu sve objasniti'
TIDAL
Glazba i zabava
Jeste li ikada čuli za TIDAL? Istražili smo sve što morate o njemu znati
  • branko52:

    Nisam vidio ni jednog svećenika oznojenog od teškog fizičkog rada ni neuhranjanog pogrbljenog od rada i nemaštine žive na grbači sirotinje koja vjeruje da će im na drugom svijetu biti bolje ma dragi svećenici dajte vi njima dostojan život ovdje ... prikaži još!je a sve kraljevstvo nebesko uzmite sebi