Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fratri se našalili

Kako se vidi svećenike: od svetaca, preko super junaka pa do bogataša i preljubnika

svećenici
Foto: Facebook
11.03.2020.
u 12:29

Ne brinite se za "druge", već kako vas naš Gospodin vidi - jedini je komentar ispod posta, koji je u manje od 24 sata skupio više od 160 "lajkova"

Od svetaca, preko super junaka pa do bogataša i preljubnika - tako se svećenike vidi, ovisno o tome kojim se očima gleda. Zaključak je to humoristične Facebook objave koju su na svojim Facebook stranicama objavili fratri iz Župe sv. Roka Virovitica. I nisu dobili niti jedan negativan komentar, što je na društvenim mrežama zaista rijetkost.

- Ne brinite se za "druge", već kako vas naš Gospodin vidi - jedini je komentar ispod posta, koji je u manje od 24 sata skupio više od 160 "lajkova".

Na zanimljiv način komuniciraju oni s vjernicima preko društvenih mreža, a u širu javnost su dospjeli nedavno kada su na Facebooku objavili fotografije lopova kako iz njihove crkve krade škrabicu.

“Molimo vas, ako vidite u crkvi ovoga gospodina koji je danas odnio kasicu iz crkve, da mu drugi put pomognete jer su kasice zaista teške, a čovjek još i šepa pa da si ne ozlijedi kičmu”, apelirali su fratri u nedjelju predvečer, dodavši kako je ovo drugi put u samo pet dana da je njihova crkva na meti lopova.

Ključne riječi

Komentara 1

BR
branko52
14:05 11.03.2020.

Nisam vidio ni jednog svećenika oznojenog od teškog fizičkog rada ni neuhranjanog pogrbljenog od rada i nemaštine žive na grbači sirotinje koja vjeruje da će im na drugom svijetu biti bolje ma dragi svećenici dajte vi njima dostojan život ovdjeje a sve kraljevstvo nebesko uzmite sebi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije