Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabra Banjalučanka

Kakav herojski podvig: Šetala s djecom pa skočila za djevojkom koja se bacila s mosta u hladnu rijeku

Banja Luka: Nikolina Bašić pokrenula ekološku akciju "Jedna vreća, jedan dan"
Dejan Rakita/PIXSELL
15.05.2022.
u 08:43

U tom trenutku dala je bebu Milicu starijoj kćerki Anđeli te joj rekla da se ništa ne sekira i krenula prema rijeci.

Merima Gajić, hrabra Banjalučanka, za portal "Avaz" ispričala je o svom herojskom podvigu kada jer skočila u nabujali Vrbas da spasi djevojku - Kćeri i ja smo se vraćale iz grada i kako smo krenule prijeći Gradski most kći mi kaže: 'Vidi mama djevojka sjedi na stubu od mosta'. Pogledala sam prema djevojci koja je u tom trenutku skinula jaknu, bacila je na trotoar i potom se bacila u Vrbas – priča Gajić.

U tom trenutku, govori dalje, dala je bebu Milicu starijoj kćerki Anđeli te joj rekla da se ništa ne sekira i krenula prema rijeci.

- Bez razmišljanja sam preskočila ogradu i spustila se niz brdašce prema rijeci. Uskočila sam u Vrbas i samo sam molila Boga da izvučem i djevojku i sebe jer je rijeka bila brza i nabujala. Uspjela sam nekako da je dovučem do obale gdje su nas sačekali policija, jedan čovjek i žena – prisjeća se Gajić.

Kaže da nije uspjela riječi progovoriti s djevojkom jer dok je izvlačila iz hladne rijeke je bila polusvjesna, a kasnije, kada ju je iznijela na obalu, bila je bez svijesti.

Koji je razlog, radi čega se djevojka sinoć bacila u Vrbas, Gajić kaže da ne zna. 

- Sinoć nisam razmišljala što bi se moglo dogoditi. Ostavljam svoje dvoje djece, a treće, tuđe, idem spašavati. Drago mi je da sam je uspjela spasiti – ispričala je hrabra žena. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije