Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
damir kajin
Povratak na članak

Kajin: Ukidanjem harača živnut će potrošnja? Priča za naivne!

U pet godina izgubili smo 150.000 radnih mjesta i pet godina trebat će nam da ih vratimo, ističe Damir Kajin.

Komentari 32

JA
japa
14:16 13.03.2010.

Ovo što Kajin govori je gola istina! A ti EXPLOITED pročitaj članak pa onda komentiraj jer ovako ispadaš u najmanju ruku naivni i tupi stranački vojnik.

VL
BO
bonsai
16:14 12.03.2010.

jooooj , 55, kako si ti pametan ,toliko si pametan da nisi još skužio da u hrvatskoj nema komunističkih stranaka , eventualno postoje social demokrati (SDP) , a što je još bolje ,kajin je iz IDS-a , znači u svakome pogledu pričaš bezvezarije , dali si uzeo danas lijek ??, uzmi i odi malo prošetati na sviježem zraku po onim brdima koji ti okružuju brnaru .

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
17:20 12.03.2010.

@Mućanin SDP je predložio da se u zakon unese kako je neisplata plaća za učinjeni rad kazneno djelo, odnosno , da takve poslodavce USKOK goni po službenoj dužnosti.Glasači HDZ-a nisu smjeli to prihvatiti.Imali su drugo naređenje. Lovci to nazivaju APORT.

VL
OB
-obrisani-
18:53 12.03.2010.

ideesovac kosovac kajin-staljin

VL
OB
-obrisani-
16:14 12.03.2010.

Beno, Vesna Pusić dobila je 7,3% glasova, a Kajin 3,9% glasova. Dakle, zajedno su dobili, u RH, tek nešto manje glasova od kandidata HDZ-a. Kandidata SDP-a neću ni spominjati.

VL
Avatar mimica
mimica
15:38 12.03.2010.

taj bolesnik nikada nije zadovoljan.lajao si prije dva tjedna u saboru kako ce se potrosnja pokrenuti ukidanjem poreza ,a sada seres opet kontra sebe i vlade.daj kupi zvecku i pozovi cacica da se igrate!

VL
OB
-obrisani-
15:38 12.03.2010.

Ma neka te kriminalne organizacije na vlasti do 2011. g. neka ih što duže na vlasti da dobro naučimo lekciju koju smo trebali već odavno naučiti !

VL
BO
bono
15:40 12.03.2010.

gore navedene države nemaju toliko lopova kao mi , hrvatsku su opljačkali hrvati i doveli na niske grane

VL
RI
riise
15:47 12.03.2010.

Problem bogatih država Europe što tamo imamo veliki pomak ka štednji..Privatni sektor sada troši daleko manje od svojih ukupnih prihoda...6 članica OECD (Nizozemska, Švicarska, Švedska, Japan, UK i Irska1!!!) imaju suficit od više od 10% BDP-a u odnosu na potrošnju...Ostalih 13 zemalja imaju suficit između 5-10 % BDP-a (USA 7,3%, Eurozona 6,7%)...Ako bi Vlada pokušala zatvoriti fiskalni deficit (kao 1930tih) imali bismo ponovno nešto slično depresiji...

VL
OB
-obrisani-
15:48 12.03.2010.

av, av, av, sastali se privredni stručnjaci, \"antifašist\" kajin i njegovi obožavatelji \"pravednici\" - kev, kev, kev...

VL
55
55
15:49 12.03.2010.

Sta se ovaj Komunjara javlja. On nema pojma sta su radna mjesta i kako se potice otvaranje radnih mjesta. Kada covjek ovo slusa da nije zalosno bi se nasmijao i to slatko. Ali kada vidim koja Budala to komentira onda mi je sve jasno. Kada je Tito Progonio sve ko mosli Hrvatski. To je uredu. Kada je tito prdlagao plan bilo kakav. To je OK. Kada se u njegovj Jugi (Za kojom on jos Zali) uvodio par i nepar. To je OK. Kada se u njegovoj Provodio stabilizacija .To je OK. Sta je god bilo predlozeno od tita to je moralo biti dobr. A sta god jedrugacije to nevalja. KADA CEMO SE RJESITI TOGA IDIOTA DA VISE NESLUSAMO GLUPOSTI OD IDIOTA KAJINA.

VL
OB
-obrisani-
15:55 12.03.2010.

stigli kmeri, lupaju se pokude na kajinove kritike?! najveći je idiot onaj tko uopće ide oitati kajina ili čačića za mišljenje! što onipredstavljaju u Hrvatskoj? 2%???

VL
MM
Mladen Miletić
16:00 12.03.2010.

Hvala Kain ali sami znamo da moraju; lagati, lagati i muljati svoj narod, odavno prozvan stoka sitnog zuba !

VL
MU
Mućanin
16:00 12.03.2010.

@za-pravednu-hr! Po tvom niku se lako daje zaključiti da pripadaš Josipovićevoj struji i time SDP-u. Sada ti meni reci jednu jedinu pametnu stvar, koju su SDP-ovci predložili u prošlih pola godinu dana?!

VL
MI
miso
16:09 12.03.2010.

Kain je iskren do bola. Moj Damire, bit će još i gore. HDZ će opet pobijediti.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
16:12 12.03.2010.

Neće živnuti potrošnja, ali će se to vraćeno sigurno potrošiti.Ljudi s tako malim primanjima su često u minusu, a to znači da bi sve potrošili i da im dodaju još po dvijesto kuna.

VL
00
0001
16:22 12.03.2010.

Kajine popi pivu na moj račun, malo buncaš kad ti udio alkohola u krvi padne ispod 1,5.

VL
DE
demokršćanin
16:47 12.03.2010.

KAINE PRIMI SE POSLA! Neka ovaj minorni političar kojemu je jedina aktivnost pričati i samo pričati upozna nas KOLIKO JE TO ON OTVORIO RADNIH MJESTA.Najlakše je pričati a konkretno ne napraviti ništa.Nije čak u stanju poraditi na tome da očisti i uredi PULU.Neka si pogleda ALEJU GLAGOLJAŠA koja je neuređena.Neka pogleda GLAVNI GRAD ISTRE PAZIN pa neka i njega uredi.On misli da je ISTRA samo ono što se nalazi uz more.Dragi moj Kaine Istra je i ono o čemu ti ne pričaš niti se o tome imalo brineš.Opet će doći turistička sezona a ti ćeš vikati NEKA BLISTA NAŠA ISTRA.Zablistala bi kada bi se ti primio konkretnoga posla i ne bio svakom loncu poklopac.

VL
OB
-obrisani-
16:34 12.03.2010.

Mućanine 1) SDP-ov prijedlog zakona koji bi omogućio da se građanima koji su završili na burzi odgodi otplata stambenih kredita. 2) SDP-ov prijedlog da se kroz izmjene Kaznenog zakona neisplata plaća propiše kao kazneno djelo 3) uvođenje nulte stope PDV-aV-a na dječju hranu i opremu te novine i radio i tv pristojbu 4) prijedlog Zakona o Obalnoj straži i prijedlog Zakona o zaštiti vojnih I civilnih invalida rata i tako dalje , i tako dalje. mogu oni predlagati šta žele kad nijedan - NITI JEDAN - prijedlog SDP-a nije prošao u saboru jer se to ovim kriminalcima ne sviđa ! zašto ?! zato jer bi tim prijedlozima manje za njih i njihovu mafiju ostalo to je jasno kao dan ! Mućanine imaš li još koje \"pametno\" pitanje ?

VL
OB
-obrisani-
16:38 12.03.2010.

...KAJINE BEZ KOMENTARA.......DRITO U SRIDU......!!!! .Istina polako izlazi na svjetlost dana dok istovremeno puno je onih koji je i dalje žele zadržati u mraku, jer u pitanju su sva blaga lijepe naše koja su nestala i još uvijek nestaju pou po bankovnim racunima širom svijeta. Sanader je narod obmanjivao godinama, a sada to nastavlja u liku Premijerke JACA koja bez pogovora izvršava njegove naredbe. EU mora proci pod svaku cijenu, a onda se ON vraca. Jadranka je samo izvršitelj, štoviše, nema nikakvu snagu i moc jer sve konce povlaci zlocinacka organizacija. Svi su oni upleteni do grla u korupcionaške afere i ako se ijedna zavrti do kraja, padat ce i njihove glave. Sve je ovo samo jedna predstava za eu, kome to još nije jasno?? Oni bi rade da naše glave padaju, tvoja, moja..i redom dalje..mi nemamo tajnih racuna i borimo se za goli život i opstanak, a oni za plijen koji su desetljecima otimali. Da bi se veliki meštar vratio mora se napraviti sveopca klima optimizma, a za taj dio zaduženi su naši medijski magovi. Ostadosmo mi hrvati porobljeni zanavijek, sami u milosti i nemilosti vlasti i politickih elita koje niti znaju, niti imaju volju izvuci zemlju iz krize. Imali itko snage i hrabrosti stati ovome na kraj? Tko bi npr. stao u red iza mene ili iza tebe? Bojim se nitko, ali ce zato iza njih stati svi oni koje su zadužili i omogucili im lagodan život, bez krvi, znoja i suza.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.