Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
damir kajin

Kajin: Ukidanjem harača živnut će potrošnja? Priča za naivne!

kajin
Arhiva VL
12.03.2010.
u 14:58

U pet godina izgubili smo 150.000 radnih mjesta i pet godina trebat će nam da ih vratimo, ističe Damir Kajin.

Priče da će se ukidanjem dva posto kriznog poreza potaknuti potrošnja, a istodobno se najavljuje poskupljenje struje, komunalija, priče su za naivne – kazao je danas u Buzetu ideesovac Damir Kajin i dodao kako je Velika Britanija smanjila PDV za više od dva posto, Belgija smanjuje PDV sa 21 na šest posto za gradnju stambenih objekata, Finska smanjuje PDV za hranu, a Francuska za ugostiteljstvo.

– Kao što treba pozdraviti ukidanje kriznog poreza, još bi više trebalo pozdraviti raspisivanje prijevremenih izbora – kazao je Kajin te predvidio crne slutnje da ćemo dno dočekati u 2011.

– U pet godina izgubili smo 150.000 radnih mjesta i pet godina trebat će nam da ih vratimo – misli Kajin.

Ključne riječi

Komentara 32

BO
bonsai
16:14 12.03.2010.

jooooj , 55, kako si ti pametan ,toliko si pametan da nisi još skužio da u hrvatskoj nema komunističkih stranaka , eventualno postoje social demokrati (SDP) , a što je još bolje ,kajin je iz IDS-a , znači u svakome pogledu pričaš bezvezarije , dali si uzeo danas lijek ??, uzmi i odi malo prošetati na sviježem zraku po onim brdima koji ti okružuju brnaru .

Avatar Robinzon
Robinzon
17:20 12.03.2010.

@Mućanin SDP je predložio da se u zakon unese kako je neisplata plaća za učinjeni rad kazneno djelo, odnosno , da takve poslodavce USKOK goni po službenoj dužnosti.Glasači HDZ-a nisu smjeli to prihvatiti.Imali su drugo naređenje. Lovci to nazivaju APORT.

JA
japa
14:16 13.03.2010.

Ovo što Kajin govori je gola istina! A ti EXPLOITED pročitaj članak pa onda komentiraj jer ovako ispadaš u najmanju ruku naivni i tupi stranački vojnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije