Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadnut edo kos

Kajin o napadu na Kosa: Policija još jedino nema vizitku počinitelja

kajin
Patrik Macek/PIXSELL
23.11.2010.
u 14:01

MUP-ova kvalifikacija da se nije dogodio pokušaj ubojstva nego "zastrašivanje“ djetinjasta je, kaže Kajin.

- MUP-ova kvalifikacija da napad na Edu Kosa nije bio pokušaj ubojstva već „zastrašivanje“ djetinjasta je. Želim vjerovati da će policija pronaći atentatora na Edu Kosa, ali ne razumijem da ga MUP i DORH žele unaprijed amnestirati. Ovog puta MUP ima materijalne dokaze, pištolj s prigušivačem, tobože kućne izrade, imaju čahuru, jedino nemaju počiniteljevu vizitku - poručio je danas Damir Kajin na konferenciji za novinare u Poreču.

>>Istražuje se poslovanje Poreča i napadnutog dogradonačelnika

- Na temelju anonimnog uratka, a na poziv gradonačelnika policija je u Gradu i zanima ih područje Facinka na kojem je sagrađena jedina dvorana u kojoj država nije sudjelovala ni s jednom kunom. Siguran sam 101 posto da se nitko koga se proziva anonimnom prijavom nije okoristio ni za jednu kunu. Ako je bilo što neregularno, neka se odgovorni procesuiraju, ali neka se ne podmeće i neka policija odradi svoj posao. Ako se ovakvi slučajevi relativiziraju, kriminala će biti još i više - izjavio je danas Kajin.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:47 23.11.2010.

E,moj Kajinu danas svi hoće biti policajci i političari.Kada je tvoj sudrug Jakovčić kupio cijelo selo onda si šutio,a mislim da ni tvoja supruga baš nije ćista što se tiče biznisa,samo ti šutiš.

LI
libero
21:22 23.11.2010.

Kajin je rekao da će skoro Istra postati samostojna republika, a to nigdje ne piša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije