Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoki odgovor

Kajin: Ja spavam s Talijankom, ne ulazite mi u spavaću sobu

Damir Kajin (1)
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
15.01.2013.
u 15:41

Kajin je kazao da nema novca za medije i PR agencije, ali da zna kako će pobijediti na izborima jer je "naša ideja ona koja oslobađa Istru od straha i nepotizma"

Imputirati mi da sam Talijane u Istri nazvao fašistima može samo Jakovčić, kazao je u utorak u Pazinu Damir Kajin poručivši kako ga nitko neće posvađati ni s jednom od nacionalnih manjina. Otišao je Kajin i korak dalje odgovorivši tako na Jakovčićeve prozivke.

– Nećete me posvađati s Talijanima. Moja žena je Talijanka. Ja svaki dan spavam s Talijankom. Ja živim s Talijankom i nemojte mi ulaziti u spavaću sobu – kazao je. Kajin traži da se izmjeni statut Istarske županije i uskladi sa zakonom tako da se talijanskoj manjini osigura treći zamjenik župana koji bi se birao među pripadnicima te manjine u neposrednim izborima.

I bez novca za medije i PR agencije, znamo da ćemo pobijediti jer je naša ideja ona koja oslobađa Istru od straha i nepotizma, zaključio je Kajin.

>>Flego: Usporedba Radina s Mussolinijem je skandalozna

>>Veljko Ostojić: Kajinove optužbe obične su budalaštine

>>Jakovčić: 'Ja sam stvarno na nečemu i to na istarskoj malvaziji'

Komentara 18

ZZ
zzbabac
17:07 15.01.2013.

I tata bi sine.

SO
Somelier
15:52 15.01.2013.

Kain je prolupao. Vratio se je u drugi svetski rat i diže revoluciju. Pomognite jadnom čovijeku.

SV
stjepan v.
17:23 15.01.2013.

kajin i jakovcic su isti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije